S Paroubkem do Řecka aneb foto dne 26.5.2010

Jedu do práce standardní cestou. A ejhle, lidová tvořivost upravila billboard s Moudrým Pastýřem a jeho rozhazovačnými kumpány. Vtipně. Řecky. Protože zobrazení chtějí to stejné co  se v Řecku dělo celá desetiletí. Žili si nad poměry. Prostopášně. Tak jak to u nás démonicky rve do národa pan Paroubek. Jiří Paroubek si za peníze daňových poplatníků otevřel cestovní kancelář do Řecka. Slibuje nám příjemnou dovolenou, víc peněz, méně práce a starostí. Všem rozdá všechno a nikoho to nebude nic stát.  Rozhazuje a rozhazuje.

Jak napsal europoslanec Strejček: "Veřejnosti se zjevně líbí jeho návrhy na uvalení vysokých daňových sazeb na vyšší příjmové skupiny společnosti. Na hloupém třicetikorunovém poplatku se podařilo zdiskreditovat snahy o jakoukoliv zdravotní reformu."

Paroubkova cestovka to valí "směr Řecko" a nemá žádnou pojistku pro bezpečný návrat svých klientů. Ti ji ovšem nezajímají, tak jako ji nezajímali nikdy.

A tak, než si koupíte poukaz do krachujícího Řecka "s Jirkou", obtěžujte se čtením zpráv zahraničních rubrik českých novin. Zjistíte, že cestovat s Paroubkovou cestovní kanceláří dvakrát moudré není.

Až to tady totiž Paroubkovi socialisté celé zruinují, bude nucená správa z Bruselu nebo Mezinárodního měnového fondu fakt bolet. A docela jistě víc ty, kteří se s ním dnes chystají na dovolenou svých snů. Jenom ještě neví, že to bude do socialisty zbídačeného Řecka

 odkaz na několik zajímavostí

Poslední předvolební průzkum zde - zajímavé:
http://www.paulczynski.cz/volebni-pruzkum.html

Paroubku, neschovávej se za ženskou sukni:
http://www.paulczynski.cz/35230.html

Ze života kandidátů dle SOPLu:
http://www.paulczynski.cz/radek-slon.html

A obvyklá porce uvolňováků:

Když se řekne - probůh, tihle nám mají dostavět Temelín?:
http://www.paulczynski.cz/kdyz-se-rekne-jak-se-stavi-v-rusku-ii.html

Foto dne - to je pane jazyčisko:
http://www.paulczynski.cz/foto-dne--a-zase-obama.html

Fórek dne - lidová tvořivost nezná mezí:
http://www.paulczynski.cz/chcijeme-proti-paroubkovi.html

A na závěr postřeh Mirka Macka
Potvrzení o lékařské prohlídce se jmenovala kartička, kterou musel mít řidič starší šedesáti let u sebe. Na zadní straně měla ještě dvě kolonky na prodloužení a byť byla tištěna nepříliš kvalitním papíru, který se záhy ošoloumal, sloužila a hlavně vlezla do poněženky či náprsní tašky, což oceňovali zvláště řidiči, kteří nejezdí jen jedním vozem.
Včera jsem navštívil kamaráda lékaře, aby mi potvrzení prodloužil. Uchechnul se a pravil: tak jednoduché to nebude, byrokrati zase všechno změnili...a jal se pracovat na počítači.
Výsledkem byly dva papíry formátu A4 s názvem Příloha č. 2 k vyhlášce č. 277/2004 Sb., Posudek o zdravotní způsobilosti k řízení motorových vozidel.
Jednu plachtu jsem podepsal pod řádkem, že se vzdávám práva odvolání a šel jsem.
A teď prosím, moc prosím, neznáte někdo toho přičinlivého veleblbce na některém ministerstvu, který tutu změnu vymyslel? Pokud se tedy dá použít slovo "vymyslel", jehož základ je ze slovesa "mysliti... Rád bych jej osobně poznal za účelem nakopání do zadku...

 

Autor: Petr Paulczynski | středa 26.5.2010 10:00 | karma článku: 31,13 | přečteno: 2429x