Proč zavírám diskuze pane Pavle Nitko je nabíledni.

Chvíli po pověšení článku "Socani budou volit. Boj o místopředsedy začíná", http://paulczynski.blog.idnes.cz/c/75339/Socani-budou-volit-Boj-o-mistopredsedy-zacina.html#t2 , položil mi kolega bloger pan Pavel Nitka sugestivní otázku proč zavírám diskuze  a vyzval mne k vysvětlení tohoto mého rozhodnutí.

Demonstracni obr. k tematuarchiv

Zřejmě se dosud nedostal k žádnému mému článku, kde čas od času na konci odkazuji na důvody. Protože toto zdůvodnění jsem už podával x-krát, přivěsil jsem odkaz na něj jako dodatek k článku pana Nitky. Ostatně diskuze pod jeho příspěvkem, jakoby potvrzovala moje důvody. A to se ještě nepřipojili ti osvědčení Pavoukobijci. Ti si navykli chodit na Česká Media a Virtually, které mé příspěvky přejímají. Servery Fragmenty a Večerní Brno mne rovněž přejímají a tam diskuze vůbec neexistují. A nikomu to tam nevadí.

Kupodivu se ovšem našli i takoví, kteří mé důvody chápou. A protože téma anonymních diskuzí pod blogy se poslední dobou na tomto serveru (a nejenom tam) hojně diskutuje, považuji za vhodné k této problematice ( když už jsem byl vyzván) také přispět.

Proto odkazuji na článek http://paulczynski.blog.idnes.cz/c/61464/Panove-hrajte-si-s-kacerem-nebo-s-cim-chcete.html#t2

a rovněž článek http://paulczynski.blog.idnes.cz/c/62683/Vylezte-vy-anonymni-hrdinove-z-diskuzi.html#t2

V rámci udržení vlastní duševní hygieny hodlám nadále pokračovat v psaní bez diskuzí. Komu se to nelíbí, ať si ... vlastně ať mne nečte.

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Petr Paulczynski | čtvrtek 19.3.2009 8:30 | karma článku: 16,80 | přečteno: 1316x