Přiznání černé ovce

Hluboce se kaji. Ve svém ranním blogu Výrok týdne, kde glosuji výroky, které zazněly na mediální scéně v uplynulém týdnu, používám často snímky, doplňující pokud možno s nadsázkou citovaný výrok. Učinil jsem tak i dnes, kdy jsem pod výroky z blogu Petry Paroubkové, použil aTeův obrázek. To jsem si dal. Bdělé oko adminovo usoudilo, že jsem porušil Kodex blogera, neb bublina vložená do úst Petry Paroubkové přesáhla hranici kodexu blogera. A  blog mi byl stažen na na  osobní.

Kodex blogera v tomto případě říká, že mezi zakázané texty patří i texty nebo obrázky, které obsahují urážky konkrétních osob. Původně jsem přemýšlel, zda obrázek stáhnout, ale dospěl jsem k názoru, že nikoliv. Jenom bych poprosil, aby admini měřili stejným metrem, protože, že pod mými blogy se vyskytují urážky tak zhusta a žádný admin je nestahuje ani na anonci, že se jedná o nevhodný příspěvek.

No budiž admin je blogu pán. Já si však stejně nemyslím, že šlo o nějakou urážku, ale asi je to věc názoru. Ale našel jsem fotku jinou, možná ještě lepší a tak jsem nakonec tu původní fotku vyměnil za jinou.


A protože blog obsahoval i odkazy na uvolňováky,tak je sem šoupnu znovu:

Foto dne:
http://www.paulczynski.cz/foto-dne--dilema-kam-vyrazit.html

A zahlasujte si v anketě: http://www.paulczynski.cz/anketa.html

Když se řekne - šikovný malý Rom:
http://www.paulczynski.cz/27839.html

A z deníku muže střední generace:
http://www.paulczynski.cz/z-deniku-muze-stredni-generace3.html

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Petr Paulczynski | sobota 18.7.2009 13:47 | karma článku: 17,78 | přečteno: 1562x