Přátelé, stačí týden a Paroubek je mi fuk

Zdravím po více než týdnu své čtenáře ať mne mají či nemají rádi. Protože zdravit se má jak říkala babička i "starý nepodara". Hlásím se po týdenním pobytu v lázeňském prostředí málinko jižněji, který jsem  trávil na  zájezdu kamarádů většinou téměř seniorského věku, vymáčený ze speciální radonové vody 38-40 stupňů teplé, která napravila vše co mně bolelo.

Radonový bazenPavouk

Místní termální koupele patří k nejúčinnějším v léčbě revmatických, kloubních, nervových, neurologických kožních i gynekologických problémů. A až na ty poslední, všechno ostatní jsem potřeboval jako sůl. A představte si, v rámci duševní hygieny jsem si upřel wifi připojení k internetu pod heslem "wifina je sprosté slovo" a televizi na pokoji jsem dal na hudební kanál. Prostě pohoda. Zjistil jsem, že všeliké kvaltování a rozčilování toliko pro hovado dobré jest. A naráz - lidi zlatí - Paroubek mi mohl být ukradený i se Sobotkou a dalšími oranžisty. Abych byl jak se v naší-vaší televizi říká vyvážený, byli  mi fuk i blbové z Horní-dolní. A stačilo jenom sbalit malý kufřík, v němž hlavní polovinu  prostoru tvořil  koupací plášt a dvoje plavky.

Jíte dietní jídla. Předkrmy ze zeleniny na všechny způsoby, zeleninové polévky, těstoviny na všechny způsoby. Po večeři u venkovního bazénu lahvinku místního lehkého, svěžího, suchého vínka Agricola San Domenico. K tomu skvělé kapučíno.Zmizeli Nejen Paroubkové, ale i cojantové, hohenwartové,Farští, moodyové, echa i usmajlíkovaná editi.

Až se nám balit nechtělo. Doma proběhlo bouřlivé uvítání s Qeenem-Obamou. Po nepatrném vybalení především dárků neboť se dal očekávat nájezd vnoučat, jsem sedl k týdennímu balíku novin a začal opatrně louskat titulky.

Teda povím Vám, že jsem na sobě po přelétnutí titulků z prvních tří dnů, zase začal pozorovat polovinu symptomů ze kterých jsem se léčil. Tak jsem zbytek těch novin hodil do tříděného odpadu. A to je asi tak zásadní komentář k tomu týdnu, ve kterém jsem vypnul, zatímco Vy jste tady úpěli pod náporem nápadů blbů z Horní-dolní i blbů z Dolní-horní.

A jak to tak vypadá, nedá mi to a hned se zase ponořím do komentování našich politických oblažovatelů.

A dva žánrové obrázky. Poznáváte kostelíček z filmu Nebožtíci přejí lásce? Upozorňuji, že ti dva před ním nejsou nebožtíci. Zatím.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Petr Paulczynski | pondělí 5.10.2009 17:30 | karma článku: 26,69 | přečteno: 2078x