Paroubkův týdeník a sněmovna

Blog Jiřího Paroubka "Stateční bojovníci proti korupci – M. Topolánek a P. Nečas" mne vylákal z mého blaženého neblogování. Ale co, stejně jsem řekl, že občas něco nadrásám. Jenom jsem netušil, že to bude tak brzy. Ale dnešek, to byla síla. Kromě tohoto zoufale nečitelného blogu jsem zaznamenal také na iDnesu ve zprávách zajímavou novinku. Budu vydávat vlastní týdeník, naznačil bývalý šéf ČSSD Paroubek. Tak to se asi ostatní vydavatelé  klepou strachy - Jirka jde do toho, konkurence bude tvrdá. Jestli se z Jirky stane novinář, dobře nám tak.

Bude-li tam pan Jiří psát takové slátaniny jako dnes na blog, začnou platit všechny ty výrazy, kterými novináře tak rád častoval Miloš Zeman. Do puntíku!

Na FB kdosi poznamenal zajímavý poznatek."Vkrádá se mi kacířská myšlenka jestli jen nepotřebuje zlegalizovat peníze za Pandury a spol. Náklad 300.000 - vše prodáno - stačí pár měsíců ....!

A mezitím se houfují dvě křídla - Haškovo a Sobotkovo k rozhodující bitvě o předsedu.

"Sociální demokracie hledá svoji tvář, další strategii. Já bych ale současnou situaci nenazval jako rozkol. Je to stav vzduchoprázdna po silném předsedovi. Všechno způsobil Michal Hašek, který oznámil příliš brzy svou kandidaturu na předsedu strany. Zapomněl na to, že kandidáty nominují kraje a nominoval se sám," řekl hejnec Rath. A přidal, že hejtman Hašek v Jihomoravském kraji váhá, tápe, jako by nevěděl, kam se otočit.

Jen počkejte kluci, až začne Jirka psát. To bude teprve maso. Jak napsal kolega Mira Stehno ve svém Veršovníčku.

Nový týdeník.
Nový týdeník se chystá,
zprávy půjdou do hloubek,
šefredaktor že prý bude,
sám veliký Paroubek.

P.S. Nesmím zapomenout na schůzi parlamentu. To bylo velké představení. Ale Paroubek je stejně génius. Myslím, že málokomu se podařilo vtěsnat tolik hnusu, lží a nenávisti do tak relativně krátkého projevu. Daleko za ním jsou ostatní oranžoví geniové Sobotka, Jandák a zaOrálek. O komančích nemluvě. Kvalituu projevu ocenil Karl von Schwarzenberg v souladu se svým billboardem: Když se kecají blbosti, spím.Dejte na má slova: Jiří vylézá z houští a ukazuje bažantům, kdo bude zase v chalupě pánem. Nejlepší na tom bylo, že všichni ti blíči nezapomněli říct, že nepodpoří vládu. Kdyby podpořili, musel by se Nečas stydět. Korunu tomu nasadila jedna kamarádka na FB výrokem na adresu hejnece Haška: "Jaká sociální spravedlnost? Já chci zem bez darmožroutů! Táhni pryč!"

Jinak tedy nevím, kde je ta nová tvář ČSSD. Všichni mleli jako kafemlejnek, Hašek jako Paroubek. Vypadalo to jako soutěž, kdo dál dočůrá. Ale za výrok odpoledne považuji páně Haškův výrok: "....pokud tato vláda získá důvěru...."

A tak myslím, že páně Paroubkův týdeník má pro první číslo materiálu jako pro tři čísla Dikobrazu.Doufám, že pan Rath, na něhož mi došla míra masochismu neselhal

Psáno pro blog.iDnes.cz
Mé blogy přejímají i servery Virtually, Parlamentní listy, Česká Media, E-portál a Fragmenty.

Dvakrát z Hradu:
Jak vydělat zamaštěným ptákem:
http://www.paulczynski.cz/30105.html

Je Kalousek jednička?:
http://www.paulczynski.cz/topolanek-mel-pravdu-kalousek-je-jednicka.html

A obvyklá porce uvolňováků:

Když se řekne - rudá, modrá, oranžová ale pěkná:
http://www.paulczynski.cz/kdyz-se-rekne-to-by-byla-pekna-koalice.html

Foto dne - Obama zničil rudou:
http://www.paulczynski.cz/foto-dne--vemte-si-vzor-z-obamy.html

Fórek dne -parlament plný hub:
http://www.paulczynski.cz/co-si-povida-zelenina.html

Jedna hláška z FB k jednání sněmovny:
Televizní exhibice 82 frustrátů v PsP ČR, která právě probíhá, je úsměvná. Je vidět, že si z výsledků voleb nevzali vůbec nic. Místo rehabilitace levicové politiky a hledání cesty k přemýšlivým, chytrým a vzdělaným voličům, opět lacině atakují mrzké pudy obyčejného člověka. Vzhledem k tomuto faktu by bylo na místě, nepoužívat výrazy typu "déjà vu". Obyčejný člověk si může myslet, že je zván na pivo.....

A na závěr jeden duševní gigant, k nimž zřejmě bylo hovořeno:

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Petr Paulczynski | středa 11.8.2010 8:30 | karma článku: 32,46 | přečteno: 2847x