Pánové, hrajte si s kačerem (nebo s čím chcete).

Vážení návštěvníci mého blogu. Oslovení vážení patří těm  normálním. Protože mi sem chodí i návštěvníci nenormální. Jejich abnormalita spočívá v tom, že namísto o tématu diskutují o mně, mém životopise, mé inteligenci a tak.

Pavouk v pohodiJef Kratochvil

A samozřejmě řádně barvitě až přibarveně. Zřejmě půjde o někoho, komu jsem na své cestě životem šlápl na kuří oko, což je vlastnost, které jsem se dodnes ani s věkem nezbavil. Protože nemám rád blbce.

Kdyby diskutovali k tématu, budiž. To je však ani nenapadne. Pouze nefér prudí. A proto  čeho je moc, toho je příliš.

Po zralé úvaze jsem se rozhodl, že kvůli těmto  nenormálním poštěkávačům, zavřu diskuze pod svými články. Zatím jsem "pověsil" 57 příspěvků. Průměrná návštěvnost je asi 760 čtenářů, průměrný počet příspěvků v diskuzi je asi 18. Z nich značnou část zabírají plky někoho s nickem "cojanato" a "hohewarte" Občas se k nim přidá pár dalších, ale stále jde o tytéž nicky. V jiných diskuzích je nenajdete, jsou specialisty na mne. Stylem pokaženého kafemlejnku melou stále dokola totéž, jsou osobní a kromě lží mnohdy urážejí. Došlo to tak daleko, že začali urážet i moji matku a manželku. Kdyby šlo dát virtuálních pár facek, za toto už by ji měli. A protože znehodnocují diskuzi něčím, co tam nepatří, budou si muset najít náhradní hračku.

Takže znemožním-li 18 človíčkům ze 760 se vyjádřit, zavřením diskuze příliš názorové tříbení neohrozím.Ti z Vás, kteří cítí potřebu se mnou nesouhlasit kvůli tomu co jsem napsal, nebo nedejbůh mne pochválit, mají možnost normálním mailem. Samozřejmě že ty maily v nichž budou "kydy" kvůli kterým diskuzi zavírám svižně smáznu. Ostatním se pokusím v rámci času a případně obsahu odpovědět. Tímto rovněž také zamezím šílenému zlozvyku, že někteří diskutéři začnou diskutovat mezi sebou a po třech příspěvcích, kdy se stačí vzájemně pozurážet, už nikdo neví o čem byl článek.

A ti, kvůli kterým přikračuji k tomuto opatření si budou muset najít náhradní zábavu. Můžou si, jak jsem nadepsal, hrát třeba  s malým (kačerem).

Autor: Petr Paulczynski | pátek 12.12.2008 18:47 | karma článku: 38,23 | přečteno: 6288x