Oranžoví kluci pracovití - aneb foto dne 21.5.2010

Fenomén blogu iDnes pan Robert Poch, autor označení modrobýčci, modrokošiláči  a na druhé straně moudrý Pastýř fascinuje spoustu lidí. Nebudu hodnotit jeho díla, neb se necítím povolán. Co mohu říci jest, že se střídavě u jeho dílek bavím, chvílemi mne vytočí. Proto jsem k jeho "termitům" vymyslel protipól. Voliče Moudrého Pastýře budu nazývat oranžovoovce a oranžovohusy. Neb to jsou stáda tupých tvorů, čekajících kam je pastýř zavede a jakou jim nabídne krmi. V daném případě se bude jednat pravděpodobně o vuřt. Zavalení okrajů silnic oranžovým Sobotkou už mne neirituje i když kecá blbosti. Těm ovšem budou věřit oranžovohusy.

Protože jenom ony a ještě oranžovoovce však mohou naletět na novinku, na níž se objevili další oranžovoslibníci. Roman Onderka - primátor a Michal Hašek - Jm  hejtman přece vůbec nekandidují, tak co dělají na billboardech?

Nový billboard(promiňte sníženou kvalitu, děláno telefonem přes okno auta) s heslem Práce a prosperita už je ovšem na oranžovoovce hotovým chytákem. Může mi někdo říct, jestli tu práci a prosperitu slibují nám, nebo sobě? Vsadil bych na to druhé.

Ale mám návod. Doporučuji úpravu hlasovacích lístků podle uvedeného vzoru. Když to oranžovohusy udělají, stanou se z pánů obyčejní lidé a možná je přejdou roupy dělat z nás všech svými sliby blbce.

Jana Rejžka nemusím, ale tady se zaskvěl:
http://www.paulczynski.cz/35168.html

Znáte blogera Binka?:
http://www.paulczynski.cz/opakem-oranzove-solidarity-neni-sobectvi-ale-zdravy-rozum.html

A obvyklá porce uvolňováků:

Když se řekne - oranžovohusy:
http://www.paulczynski.cz/kdyz-se-rekne-volici-cssd3.html

Foto dne - oranžovovolič se ožral:
http://paulczynski.blog.idnes.cz/c/139417/Oranzovy-ozrala-aneb-foto-dne-2052010.html#t2

Fórek dne - SPZ jak sviňa:
http://www.paulczynski.cz/35192.html

A na závěr o blogu paní Petry  Facebooku:
Kdybych neznal blogové literární dílo Petry Paroubkové, romantické malířky duše bukolických mužů v rozkvětu, hádal bych autora na třeťáka nějaké speciální základní školy, kde děti pomalu učí hrát si se slovy....

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Petr Paulczynski | pátek 21.5.2010 13:15 | karma článku: 32,29 | přečteno: 3569x