Nejhorší je to přerušený.

Praví jedna moudrost. Vzhledem k věku už ani nevím z jaké je to oblasti, ale když už se mohou gayové producírovat na náměstí a dělat filmové festivaly, můžu já utrousit lechtivé moudro. A co že bude přerušený? No přece Pavouk News a blogy iDnes.

Ale nedá se nic dělati. Tělo to potřebuje, tělo to žádá. Relaxaci, odpočinek. Víno, žena, starší vnučka, kamarádi a hotel "all inclusive". Něco vínka, něco kořaliček, něco doutníčků. Hodně potápění. Slunko dodá vitamín D.

Žádná koalice, žádná opozice. Žádní pitomci v diskuzích. Jenom samé milé věci : sluníčko, bazén, moře, kamarádi se kterými podnikáme výlety za hranice všedních dní, občas nějaký žralok, což je ve srovnání s tím co mne obklopuje tady, vcelku  milé setkání.  Žádné "nastolicovávací maily".

A neříkejte, že si ode mne taky rádi neodpočinete. Kdo to má pořád vydržet, každé ráno: co zas ten blbec vyplodil. Tak do dvacátého žádné tvůrčí plození.

Tož sa tu mějte a doufám, že s náma nespadne éro i když si nedělám naděje, že by to leckoho nepotěšilo. 

A pár obrázků. Ať má mares76 radost.

A pravidelný přídavek :

Fórek dne -stvoření světa lekce2 :
http://www.paulczynski.cz/stvoreni-sveta-lekce3.html

Foto dne - kousek Afriky:
http://www.paulczynski.cz/foto-dne--kousek-afriky.html

A Když se řekne - o čem ženy sní:
http://www.paulczynski.cz/kdyz-se-rekne-o-cem-zeny-sni.html

A jeden citát nakonec:
Takové, kteří otevřeně, směle ti škodí, není ani těžké přemoci. Ale jak přemoci ty nepřátele, kteří se tváří, že ti chtějí pomoci?
Sakja - Pandita

Autor: Petr Paulczynski | středa 11.11.2009 8:30 | karma článku: 14,64 | přečteno: 2375x