Náš pes 5 - Tady musí být maso

Radil mi nedávno jeden z diskutérů, když jsem přidal na konec reporáže z padesátin Zory Jandové svoji fotku, že mám raději pověsit fotku svého psa.

Napsal:  "Za Vaše foto moc děkuji . Ale i nadále bude asi lépe, když budete posílat více fotky Vašeho psa Queena, který sice také vypadá jak opilý radní, ale je  mnohem hezčí než Vy". A tak mu vyhovím. Ostatně náš Queen si i zde našel své příznivce. Na karmě to moc vidět není, ale průměr 400 návštěv svědčí, že lidí co rádi pejsky je dost.
A onen diskutér ani neví, jakou mi udělal radost. Pochválil mi tvora, který pro mne má větší význam, než podivný anonymní prudič, který myslí, že mne vytáčí. Houby vytáčí, ohromně se bavím. Kromě toho faktu, že náš Queen rozhodně jako opilý radní nevypadá.

Ale zpět k titulku. Tady musí být maso, pravil náš pes a zaujal místo mne místo u stolu, kde se vařilo. Samozřejmě, že nyvý pohled přiměl paničku k tomu, že dostal kus toho masa. Pak se panička diví, že mu nešmakují granule.. A maso se musí pořádně zapít. Čaj s medem on rád.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Petr Paulczynski | úterý 2.12.2008 10:02 | karma článku: 18,28 | přečteno: 1875x