Měří se tu stejným metrem?

Aneb proč nestejná měřítka? Byl mi opět stažen blog na "soukromý". Přitom jsem nenapsal nic jiného, než je nejméně v polovině blogů mých kolegů. Popsal jsem proč si myslím, že jeden z kandidátů zasluhuje pozornost a popsal jsem proč. Pod blogem s návštěvou 1000 čtenářů se rozeběhla docela slušná diskuze, karma nic moc, což mi bylo jasné už když jsem to psal. Takže kvůli karmě se nezlobím.

Pavouk v síti

Mne ovšem zaujala kandidátova témata, proto jsem o tom psal. A odpoledne  ejhle, šup do soukromých, prý pro politické PR. Ano, bylo to politické PR. Ale když si přečtu ostatní blogy s tématem politiky, ptám se, který není politické PR? A některé (nechci práskat) dokonce zcela jednoznačně.

A protože největší úspěch mají blogy s politickými tématy, která ve skutečnosti nejsou ničím jiným než politickým PR ptám se, jestli v kodexu blogera a jeho výkladu jednotlivými adminy není nějaká systémová chyba.

Uvedený článek je zde:

http://paulczynski.blog.idnes.cz/c/87176/Maly-dodatek-k-navodu-pro-volice.html

Prosím, abyste v diskuzi vyjádřili svůj názor na tuto věc. Prosím  čtenáře, aby se při komentování článku soustředili pouze na článek samotný a nevyjadřovali se k nesouvisejícím věcem, jako třeba osobě autorově, která s obsahem článku nikterak nesouvisí. Pokud tak přesto učiní, nechť počítají s tím, že takové příspěvky ponechám bez povšimnutí.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Petr Paulczynski | pátek 5.6.2009 7:14 | karma článku: 19,50 | přečteno: 1569x