Kongres on-line - den druhý. Klaus opustil ODS.

Zásadní zpráva. Taťka zakladatel ohlásil, že skládá funkci čestného předsedy. Místo dlouhého projevu, prostý fakt, který říká vše. Síla tohoto sdělení má mnohem vyšší hodnotu, než rozsáhlý projev. Klaus se distancoval.

VK odcházíPavouk

Soudím, že si tím uvolnil ruce k dalším krokům. Uvidíme jakým. Jeden protopoánkovský poslanec v kuloáru pravil, že proto, aby mohl škodit. Nechci machrovat, ale tento krok jsem na svých stránkách předpověděl nejméně před měsícem. Kladu si však otázku. Bude ODS bez Klause tou autentickou ODS?
Ať je Klaus jaký je, přesto byl její ikonou. A bude platit ono" Opustíš-li mne nezahynu. Opustíš-li mne zahyneš" ? Rozhodně ODS bez Klause bude určitě jiná ODS. Taková jak ji známe z posledních týdnů. Nevím, bude-li to ta ODS do níž jsem vstupoval.
A tady je pár fotek bývalého čestného předsedy.

Pro mé milovníky uvádím, že ta ruka napřažená k pozdravu patřila mně. Protože ať se jim to líbí nebo ne, s panem prezidentem se znám od počátků ODS a dokonce dostávám pozvánky na jeho golfový turnaj. Ale fotku s ním nemám. Byl tam hrozný fofr. Fotoreportéři šíleli.

 

Autor: Petr Paulczynski | sobota 6.12.2008 10:57 | karma článku: 15,00 | přečteno: 1191x