Kdo seje vítr, sklízí bouři

To je nářků. Jihomoravská ODS prohlásila: Hašek je pletichář. Nechal odvolat chudáky všechny ódéesáky na JM kraji ze všech funkcí v komisích, výborech, představenstvech a dozorčích radách krajem zřízených firem. A co jsme tak čekali? Krajský předseda ODS pan Kadrnka nedávno dramatickým způsobem přeškrtl na tiskovce koaliční smlouvu. Ponechávám stranou fakt, zda je to dobře, nebo špatně. Ale když už se ODS rozhodla odejít z koalice do opozice, musela přece s něčím takovým počítat. Nelze přece být současně v opozici a obsazovat místa v rozhodovacích orgánech. To by bylo pro mne úplné politické novum.

aTeo

Tak bych pánům z ODS doporučoval méně dramatických výroků, méně pláče nad rozlitým mlékem, které si rozlila ODS sama a více rozumu do hrsti. Protože  už moje babička říkala: "kdo chce kam, pomožme mu tam."

Pár zajímavostí odjinud dnes nebude, protože mému providerovi klekl server, takže Pavouk News jsou mimo provoz. Hned jak hoši nahradí 2 ze 4 disků, doplním.

Tak alespoň něco ze čtvrtečního FB:
*Jen hlupák může Michala Davida řadit k normalizaci, napsal Paroubek na iDNES.cz
Tak to jsem asi podle JP hluák

*Klepl jsem na FB reklamu Surfařské bermudy. První co na mne vybaflo byl příkaz "Ukaž vše". Kdybych to měl splnit, k čemu bych pak potřeboval ty blbý bermudy?

Autor: Petr Paulczynski | pátek 23.7.2010 9:30 | karma článku: 26,13 | přečteno: 2640x