Hlas lidu, nebo vandalové aneb foto dne 25.5.2010

Po nedělním vítězství našich hokejistů dav "fanoušků" táhnoucích městem převrátil Orange point na Masarykové, o čemž jsem informoval ve Fotu dne zde: http://www.paulczynski.cz/foto-dne--asi-paroubkovi-nefandi.html A ejhle, další Orange poinít u Mahenova divadla lehl až den poté. Známé hlas lidu - hlas boží (Vox populi, Vox Dei) věští, že by to slavné očekávané vítězství Moudrého Pastýře nemuselo být až tak drtivé.

Pavouk

Na druhé straně musím konstatovat, že tohle do politického boje nepatří. A ještě jedna věc je mi divná. Město je prošpikováno kamerovým systéme za desítky milionů. Co dělají ti co sedí u obrazovek? Spí? Nebo jsou to fandové těch převracečů?

A odkaz na několik zajímavostí

Místo Paroubka gorila horská:
http://www.paulczynski.cz/35238.html

A únor ještě před volbami?
http://www.paulczynski.cz/35269.html

A obvyklá porce uvolňováků:

Když se řekne - takhle by mohl pan Jiří koukat v sobotu:
http://www.paulczynski.cz/kdyz-se-rekne-muz-kteremu-uletely-vcely.html

Foto dne - městem šli obyčejní lidé:
http://www.paulczynski.cz/foto-dne--asi-paroubkovi-nefandi.html

Fórek dne - skvělý aTeo:
http://www.paulczynski.cz/mistri-sveta.html

A jeden ještě lepší:
http://www.paulczynski.cz/foto-z-vlaku-kokot.html

A na závěr něco z internetu:
Velice mladý starosta Městyse Cerhenice, ředitel zastoupení Středočeského kraje při Evropské unii, zastupitel Středočeského kraje, předseda OVV ČSSD Kolín a v neposlední řadě věrný žák krajského hejtmana, Marek Semerád, v posledním týdeníku kolínského Pressu odpovídá v pravidelné anketě na dotaz,které politické subjekty by rád viděl v poslanecké sněmovně takto: " V PS by mi osobně stačila přítomnost ČSSD. Při výběru ostatních stran bych si totiž připadal jako člověk, který si má vybrat například mezi syfilis, kapavkou, morem nebo padoucnicí."
To znamená, že pro pana starostu představuje nejméně těch 70% "neobyčejných" lidí, kteří ho volit nebudou, pohlavní chorobu......
Nevím, zda předseda Paroubek zná názory svých mladých nadějných politiků, jestli je za ně kárá či chválí, ale odpornější příklad vyvolávání nenávisti ve společnosti by těžko našel....

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Petr Paulczynski | úterý 25.5.2010 10:15 | karma článku: 25,45 | přečteno: 2115x