Havel a Holubová podporují biomasu.

Koukám na tiskovku Zelených. Sestava mi připadala jako premiéra nějaké upadlé hry. A skoro ano. Existenciální drama nikoliv z pera slovutného dramatika, nýbrž ze života. Protože jak to tak vypadá, Zelení jsou na pokraji zvolitelnosti. Jestli jim ke zvýšení preferencí mají pomoci výše zmínění, tak sežeru vlastní klobouk.

HéreckaPavouk z TV

Obě celebrity nám pak vysvětlily, kteří z těch mnoha atomizovaných Zelených jsou ti praví. Ač se snažily (ty celebrity) sebevíc, já to doteď nevím. Také nevím, co na to vedení ODS, které nedávno v rámci rozkračování tak trošku s Havlem zakoketovalo. Naštěstí se mistr politické intriky projevil včas.

A Zeleným se divím.Když Havel podpořil kdysi Unii svobody, byla to pro tuto stranu politická derniéra. Od té doby se říká, že koho Havel podpoří, tomu udělí polibek smrti. Jak tedy dopadne Bursík a jeho parta? Aby se můj prvotní pocit, že jde o tiskovku z premiéry nezměnil na tiskovku z derniéry. Hra by se mohla stylově jmenovat Zelené odcházení.

Dovoluji si dát odkaz na včerejší články:

http://paulczynski.blog.idnes.cz/c/84203/Rude-odbory-v-brnenskem-Narodnim.html#t2 http://paulczynski.blog.idnes.cz/c/84180/Muzejni-nebo-zlodejska-noc.html

A dva "chlupaté"fórky:
http://www.paulczynski.cz/vite-co-je-bublichuj.html
http://www.paulczynski.cz/panove-pozor-pri-vymene-gumy.html

A jedno foto dne
http://www.paulczynski.cz/foto-dne--jak-cura-chlap.html

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Petr Paulczynski | úterý 19.5.2009 0:01 | karma článku: 22,27 | přečteno: 1631x