Foto dne 28.7 2009 - A stejně je Topol chlap pane Paroubku

Všichni slibují slušnou kampaň. Zdá se, že sliby se slibují, blázni se radují. Zajímavé je, že první unfair billboardy se objevují proti ODS. Samozřejmě, že dokud někdo nevypátrá pachatele těchto rádobyvtipných parodií, nelze na nikoho ukázat prstem. Co se ovšem dá poznamenat, že mistrem negativních kampaní vždy byli jsou hoši z Lihového domu řečeného Altneráku. Možná nebudu dalek pravdy, kde by mohla být tvůrčí dílna.

Začalo to "My jsme za vodou", ale tento motiv by se dal udělat i s řadou oranžových šibalů. Nyní jsem  narazil v Brně na další novinku.

 Jako zakladatel jedné reklamní a jedné promo agentury však mohu jedno říci jistě. Toho babráka grafika, co parodoval známou scénku z Berlusconiho vily bych na hodinu učinil nezaměstnaným  Něco tak zbastleného jsem dlouho neviděl.

Mnohem více, než tento vyšumělý Topol s bílým náramkem (mimochodem to co bylo vidět, než to grafici rozostřili svědčí o tom, že se nemá za co stydět) mne zajímá billboard který je cca 50 m za tímto s nápisem "Jen blbci neposlouchají argumenty". Kromě toho, že je to pravda, myslím, že tento motiv bude vbrzku něčím doplněn. Tak si počkejme, co se z toho vyvine.

A tvůrcům těchto 3,14čovin vzkazuji: Musíte se více snažit, bratře plukovníku. Totok zatím nic moc.

P.S. Pod mými posledními blogy se rozpoutala od některých diskutérů nechutná, debilní a mnohdy sprostá diskuze napadající i moji rodinu. Takto se u nás vyrovnává část internetové veřejnosti se svobodou slova a názoru. Jedni a ti stejní, ať napíší co napíši  mi přidělují nálepky, bez náznaku přemýšlení nad obsahem mých sdělení. Prostě jim jenom nepasují do jejich ideologického či intelektuálního krámu. Proto jsem si vypracoval interní seznam těch, na něž už nebudu reagovat, pokud budou pokračovat v takovém duchu jako dosud. Zatím jsou to: Hank Moody , P.Farsky, cojanato, cara 7,  bob41, editi

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Petr Paulczynski | úterý 28.7.2009 13:45 | karma článku: 36,52 | přečteno: 3754x