13. důchod si narvěte do špic pane Paroubku

Způsob hospodaření sociální demokracie není třeba příliš rozvádět. Prostě nás zkasírují a pak to zase jinde rozházejí. A když chybí, tak si půjčí. Pozůstatky jejich vládnutí jsou na zadlužení státu dodnes viditelné.

www.kecy.roumen.cz

Neuvěřitelný populizmus, kterým oblbli voliče v podzimních krajských volbách zdá se pokračuje. Mezi řadou neuvěřitelných návrhů, které přinesli jako řešení současné ekonomické situace, jako obvykle pracují s dalšími dluhy. Přišli s myšlenkou, kterou bych jako čerstvý důchodce měl přivítat. Oranžisti mne chtějí koupit za pár stříbrných. Vymysleli 13. důchod.

Vždyť přece už od Špidlových dob platí axiom : "Zdroje jsou." Ne? Tak vymysleli, kde se na to vezme. Prý z dividend ČEZu. To je chytré. To nikoho nezadluží. A naši oranžisti budou zase nejhodnější, nejštědřejší a vůbec nejlepší.

Ne, že by korunky doma nebyly potřeba. Vždyť jak říká jeden můj přítel "Halíře dělají talíře". Ale kašlu Vám na takový laciný polulizmus. Myslím, že se v současné době nemají peníze prožírat, ale investovat.

Takže pánové (nebo soudruzi) z Lidového domu, za sebe Vám sděluji :13.důchod si narvěte do špic a zkuste vymyslet něco smysluplnějšího.

Další články na téma můj důchod jsou zde:

http://paulczynski.blog.idnes.cz/c/58167/Tak-A-jsem-prduch.html http://paulczynski.blog.idnes.cz/c/64577/Dekuji-ti-state-ponizene-dekuji.html

Autor: Petr Paulczynski | pondělí 26.1.2009 14:17 | karma článku: 38,60 | přečteno: 2367x