Pravda vítězí – skutečně?

Na Hradě máme krásnou prezidentskou vlajku, na které je napsáno „Pravda vítězí“ - bylo by dobré, kdyby i naši politici se tímto heslem řídili. TGM byl mravním symbolem státnosti ČR a naplňoval heslo na vlajce, pod kterou úřadoval, svým životním dílem.

Jak je tomu dnes? Hašek, Škromach, Zeman a další lžou  - lež se pro ně stala instrumentem jejich práce. Chceme mít takové politiky kolem sebe? Já tedy ne. Je na čase, aby lidé vyzvali Zemana k odstoupení, protože chování Zemana a jeho Apoštolů je ostudou pro celý národ a bohužel, mladí lidé se od dospělých učí ne jen to dobré, ale také to špatné. Proto je nutné, aby ve špičkových funkcích státního aparátu seděli lidé, kteří jsou mravně a charakterově na výši.

Hašek prohlásil, že o té schůzce u prezidenta nemohl mluvit, protože prý dal slovo. Komu, Zemanovi? Hašek slouží Zemanovi? Já jsem si celou dobu myslel, že Zeman a Hašek slouží lidu – voličům, kteří jim dali hlas a jejichž zájmy mají reprezentovat. Konec konců si je také platíme a nevydělávají špatně. Vypadá to tak, že pan Zeman už to má nějaké celé popletené. On to totiž nemá jednoduché. Před tím, než šel vystavit korunovační klenoty, tak ho jeho ruští přátelé na ambasádě opili tak, že pomalu nemohl chodit – a lhalo se. Potom si jeho dcera zahrála v pornofilmu – a lhalo se. Pak se „nadstranický“ (to je legrace, když už to slovo „nadstranický“ jen píšu) prezident rozhodnul, že když už jeho SPOZ byla poražená na hlavu, tak že si přivlastní ČSSD – a lže se zase.

Zeman řekl, že „každý hajzl mluví o morálce“ – on to musí nejlépe vědět, když to říká. Konec konců, Zemanovci mají morálku v programu. Víte pane Prezidente, proč každý hajzl se skrývá za morálku? Protože chce, aby ostatní si o něm mysleli, že je slušný. Ale činy prezidenta a jeho blízkých mluví za své.

Takový prezident na Hradě nemá co dělat. Zeman uráží dědictví TGM a Václava Havla. Teď, v těchto okamžicích se ukáže, jestli jsme národ lhářů a pokrytců, anebo jestli jsme slušní lidé. Ukáže se, jestli naše hlasy přinutí Zemana, Haška a Škromacha k odstoupení a jestli pravda zvítězí. Dejme pravdě a slušnosti šanci. Dejme naší vlajce na Hradě zpět význam, který ji přísluší a to půjde jen s novou hlavou státu.

Autor: Miroslav Patočka | středa 30.10.2013 19:50 | karma článku: 24,56 | přečteno: 758x
  • Další články autora

Miroslav Patočka

Nebezpečný Putin

2.3.2014 v 13:08 | Karma: 19,05