Senzační odhalení: Stanislav Wiener je syn faraona Achnatona

Kde já už jsem ho viděl? Toto mě napadlo, když jsem poprvé uviděl tajemně usmátý obličej pana Stanislava Wienera (na fotografii), jediného blogera, který má svou vlastní znělku.

Bylo to takové slabounké dejavu, ale jen slabounké. Odněkud z podvědomí to přicházelo do vědomí, ale zase se to ztrácelo. To byl první pocit z pana Stanislava W. Toho člověka odněkud znám. Ale odkud? A je to vůbec člověk? Sám občas používá identitu Satanda. Není to nakonec vyslanec Satanův? Určitě má něco za lubem. Ale co?

Řekl jsem si, že na to přijdu, a ponořil jsem se do studia jeho blogu. Nejprve mne napadlo to, co asi napadne každého. Grafomanský blázen. Jenže o psychiatrii vím své a tak jsem se nespokojil s tímto povrchním závěrem. Brzy mi došlo, že jeho texty jsou plné symbolů, pomocí kterých nás pan Stanislav tahá za nos.

Například jeho jméno je plné přesmyček, z nichž nejzajímavější je LATRINE WAVE SINS neboli ten, který mává z latríny. Jednoduše si z nás dělá prdelky.

Silnou stopu jsem nalezl v článku Unikátní záběry vraždícího alfa-slimáka. Jak všichni víme, písmeno alfa představuje počátek. A slimák je ve skutečnosti symbolem hada. Znáte nějakého hada, který byl na počátku? No jasně, had v ráji. To on poradil Adamovi a Evě, aby neposlouchali pána Boha. Snad už vám docvaklo, kdo stojí v pozadí tohoto biblického příběhu. Ano, je to on, pan Satan Da Wiener.

Jako by mu nestačilo, co provedl v ráji, stále se převtěluje a tu a tam na nás vystrčí svou hlavu z učebnice dějepisu, aby se nám zachechtal do tváře, zamával nám ze záchodu a odmlčel se na dalších několik tisíc let. Jeho poslední zamávání v podobě kachničky se mu opět vydařilo. Jenže tentokrát se odhalil až příliš. Teprve s kachnou na hlavě mi došlo, kde já už jsem ho viděl.

x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
Moment prosím …
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
Už to bude …
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x

To je třicítka v mém pyžamu
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
Ještě kousek …
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x

Ano to je on. Achnatonův nezbedný syn Tutanchamon. Tak dlouho tahal kačera na špagátu, až se špagát utrhl a on ho pak musel nosit na hlavě.

Jak se zdá, v poslední době si pan Stanislav vzpomněl na svůj původ a opět si nasadil kačera na hlavu … Určitě má zase něco za lubem.

Za inspiraci a ilustrativní foto děkuji panu Stanislavovi Wienerovi. Pokud ho neznáte, stačí si přečíst jeho článek Bloggerské psycho.

Omlouvám se svým věrným čtenářům tedy vyhledávačům Google a Seznam za tento bulvární článek. Mého blogu se zmocnilo blogerské psycho.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Vítek Paroulek | pátek 31.10.2008 11:13 | karma článku: 19,94 | přečteno: 1802x
  • Další články autora

Vítek Paroulek

Nikdy se nevzdávej!

28.7.2014 v 9:02 | Karma: 10,22

Vítek Paroulek

Miluji peníze ♥

26.11.2013 v 11:03 | Karma: 16,00

Vítek Paroulek

Teorie domácího bordelu

19.5.2013 v 13:01 | Karma: 10,35