Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ano, soudruhu Paroubku, Václava Klause lze bez pochyby označit za prokremelského. Teď už to víte.

2 0
možnosti
Foto

BRICS a zlatý rubl, vlhké to přání již desítky let.

A furt nic.

2 1
možnosti
Foto

Páté přes deváté a posunutou pravdu ke lži používáte především vy, pane Paroubku.

1) Tvrdíte, že Sudety byly odvěkou součástí českého státu. To není pravda. Hranice Republiky československé byly sociálním inženýrstvím non plus ultra:

- Chebsko bylo jen volnou součástí Českého království,

- Vitorazsko, Těšínsko, Nisko (tj. dnešní okres Jeseník a Hlučínsko nebyly součástí Českého království nikdy,

Když čeští králové "pozvali" osadníky, usídlili je v krajích, kde téměř nikdo nežil. Mimochodem Čechy sem v 6. století nikdo nezval.

2) Přirovnávat Karibskou krizi k nynější rusk-ukrajinské válce je směšné. My umísťujeme jaderné hlavice na Ukrajinu? Naopak byly odstraněny.

3) Přirovnávat člernství v BRICS k vojenskému ohrožení USA je také úplně mimorealitu. BRICS je volné společenství, navíc nehomogenní a do značné míry nefunkční.

4) Čínský růst 6,3% HDP opravdu má málokdo v Evropě, ale hovoříme o zcerla rozdílných ekonomikách. Kontinentální rudá Čína byla zvyklá na růst 7-10% a na to je nastavená její ekonomika. Klesající růst jednoho dne přijít musel, ale je spojen s obrovskou nezaměstnaností zejména mladých, s nesplácenými úvěry bank, zadluženými podniky a zadluženými lokálními vládami. Prostě kontinentální Čína narazila mimojiné na hranice extenzívního růstu. Za Stalina také rostly přehrady a železnice, ale jednoho dne tyto jedoduché ivnestice přestanou satčit a je potřeba soukromá inciatiava podnikatelů ne férovém trhu. Ten vy asi nebudete znát.

2 0
možnosti

Kdo to je, tento pán, znáte ho někdo?

3 2
možnosti

To je ten pán, kam máte pod jeho blog neobvyklé nutkání přispět do diskuze a dělat ze sebe klauna

3 4
možnosti

Paroubku, vy úplně zbytečně spekulujete, proč a kým byly nějaká drobná území připojena k Ukrajině.

Ale zbaběle mlčíte o tom, kdo a proč rozhodl, že Ukrajina byla připojena k Rusku. A právě tady je ten největší problém. Ono prostě není možné si přivlatňovat celé národy a jejich území proti jejich vůli.

7 1
možnosti

"Jih a východ Ukrajiny s převážně ruským obyvatelstvem byly připojeny aktem sociálního inženýrství k sovětské Ukrajině v roce 1922,"

Paroubek si vymýšlí, tyto oblasti byly součástí Ukrajiny už dávno předtím.

4 2
možnosti

A navíc je to úplně jedno. Tyto oblasti jsou mezinárodně uznávanou součástí Ukrajiny a v roce 1994 v Budapešťském memorandu Rusko garantovalo celistvost ukrajinského území včetně Donbasu a Krymu. Čili souvislost se Sudety je a používá se běžně. Paroubek ničemu nerozumí a lže jako vždycky.

6 0
možnosti
  • Počet článků 839
  • Celková karma 27,32
  • Průměrná čtenost 1915x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik