Miluješ mě?

…kdo tuhle otázku ještě nikdy od své manželky či přítelkyně nedostal. A reakce většiny z nás? „To víš, že tě miluju.“  Je to jako reflex, automaticky vypálíte odpověď, aniž by, jste přemýšleli.

„Máš mě vůbec ještě rád. Líbím se ti. Nejsem tlustá?“  Tyto a podobné otázky dostává většina z nás, jejichž vztah trvá již delší dobu. A my jsme se za tu dobu naučily automaticky bez přemýšlení odpovídat: „To víš, že tě mám rád. Moc se mi líbíš. Nejsi tlustá.“ Protože jakékoliv zaváhání vede k dalším otázkám a diskusím typu: „ Takže mě asi nemáš rád, když o tom musíš přemýšlet,“ apod.

Já vím, že vy ženy, to potřebujete od nás mužů občas slyšet. Že jste stále hezké, přitažlivé a žádoucí a že vás stále milujeme. Ale bohužel mi chlapy už jsme takový a neradi se zabýváme city. Vždyť je to tak prosté, kdyby jste se nám nelíbily a nemilovali bychom vás, tak bychom s vámi  nebyli. Přeci nechcete, abychom se nad vašimi otázkami začali doopravdy zamýšlet. Bůhví,  k jakým závěrům bychom došly.

Takže milé dámy, až se budete chtít příště na něco podobného opět zeptat, zeptejte se raději: „Nechceš přinést pivo miláčku?“. Uvidíte, že většina z nás zareaguje mnohem radostněji a přívětivěji, než na otázku:  „Miluješ mě?“

A vy pánové, řekněte občas té své, jak jí to dneska sluší, nebo, že ji máte rádi. Nic vám to neudělá a za odměnu uvidíte, jak se jí v očích a ve tváři na vteřinu mihne ten kukuč dvacetileté slečny, kvůli kterému jste se do ní zamilovali.

Autor: Jiří Papež | pondělí 13.9.2010 7:35 | karma článku: 13,19 | přečteno: 2087x
  • Další články autora

Jiří Papež

Sportu zdar - vodákům zvláště

27.7.2010 v 7:24 | Karma: 11,14

Jiří Papež

Papež k papeži

25.9.2009 v 7:21 | Karma: 15,02

Jiří Papež

Kult vaginy

27.5.2009 v 7:08 | Karma: 20,19