Kult vaginy

Jistě si toho již mnozí z vás všimli a ti co ne, těm to snad dojde po přečtení tohoto článku, kolem vaginy, se totiž začíná pomalu, ale jistě vytvářet kult osobnosti.

Jako by nestačilo, že nám televize dennodenně ukazuje šťastné a rozzářené obličeje dívek a žen, které zažívají takový pocit sucha a jistoty, jaký my pánové nikdy nezažijeme. Jako by nestačilo, to množství hygienických výrobků určených pro vagínu, ať už s křidélky, s drážkami, nočními, denními, nebo pro tanga. To tu máme ještě tampóny s aplikátory či bez,  jejichž zavádění je tak snadné, až by penis zaplakal.

Představte si, že dokonce existují specializovaná vaginokadeřnictví, kde se zabývají pouze vaginou a jejím zkrášlením. Kde poněkud unavenou vaginu posadí do křesla, umyjí ji vlásky, trošku přistřihnou, popřípadě přibarví počínající šediny. A to nemluvím o tetovacích a piercingových salónech, kde vagíně na přání vytetují nějaký zajímavý ornament, popř. ozdobí pusinku zajímavým kroužkem, či jiným šperkem. To jsem kdysi viděl pořad o salónech, kde dokonce dělají vaginám umělecké odlitky ze sádry, které si jejich majitelky věší doma nad krb a jejich pánové se místo velkých parohů pak chlubí velikou pí…..na zdi.

   Co jen knih a básní bylo o vagině napsáno, kolik významných sochařů, básníků a ostatních umělců se vagínou zabývalo, kolik stovek krásných jmen vagina má. Dokonce vzniklo i divadelní představení „Vaginální monology“.  Může se pak někdo divit, když v chudáku penisu sílí pocit méněcennosti? Vždyť vagina má i svou vlastní lékařskou specializaci, o kterém se točí populární televizní seriály a penis se musí spokojit s URL. A když si vzpomenu na všechny její orgasmy, poševní, klitorální, G-bod a mnohonásobný orgasmus, ach-jo, alespoň jednou si je všechny vyzkoušet.

Ale na jednu věc prosím nezapomínejte milé majitelky vagín, pokud nebude nás, majitelů penisu a vašich obdivovatelů, zanikne i Váš „Kult vagíny“.

Autor: Jiří Papež | středa 27.5.2009 7:08 | karma článku: 20,19 | přečteno: 2381x
  • Další články autora

Jiří Papež

Miluješ mě?

13.9.2010 v 7:35 | Karma: 13,19

Jiří Papež

Sportu zdar - vodákům zvláště

27.7.2010 v 7:24 | Karma: 11,14

Jiří Papež

Papež k papeži

25.9.2009 v 7:21 | Karma: 15,02