Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

:-) ... zdravím, sice už nechodíte demonstrovat, ale na tomto článku by se mnohé demonstrovat dalo ... vážně máte v pokojíčku na nástěnce placku OF? A máte tam i Trikoloru? Ne? Tak to napravte, až to půjde. Přeci jenom, Klaus je Klaus. ;-DR^ A jinak já vás z ničeho nenařkl ... zaříkávám jenom hady;-)

2 1
možnosti
Foto

Vážně mám, líbí se mi - to logo se tenkrát výtvarníkovi opravdu povedlo. A stužku trikolory také mám, v kastlíku v šicím stroji. S panem Klausem mladším to ale nemá nic společného, nikdy jsem nebyla, a ani nebudu v nějaké politické straně (nebo hnutí). Volit ale chodím, je to o moje občanská povinnost. Ještě nějaké otázky, zvědavý pane Abelovský? :-)R^

2 0
možnosti
Foto

ANO ... jednu, možná dvě, bych měl - níže v diskuzi píšete, že žádné demonstrace žádný "zvláštní" efekt nepřinesly ... a jste si tím opravdu jistá? Nevím, je-li efekt změny totalitního komunistického režimu na demokratický (Listopad 89 ́ - kdy jste naposledy s manželem zvonili klíči ;o))) ) něčím zvláštní - každopádně to byl "efekt" nepřehlédnutelný a myslím i nebývalý - nemyslíte? A ta druhá, vy jste zvonili klíči někdy i před tím, v té době totality? Povídejte, to by mne vážně zajímalo. ;-)

2 1
možnosti
Foto

No jo, "Nikdo nic nikdo nemá míti za definitivní...atd" - zpívá Jan werich - a to byl moudrý pán. Nebudu mu to tedy ani já vyvracet... ;-)R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 334
  • Celková karma 21,11
  • Průměrná čtenost 719x
Povoláním výtvarnice - kreslím, fotografuji, píši, zajímám se o vše, někdy i o politiku. Zlobí mě lež, pokrytectví, nespravedlnost, nesoulad ve společnosti - i v mezilidských vztazích. Publikace mých článků a fejetonů v různých časopisech, knížka vzpomínek a příběhů, Vyprávěnky. 

mpantlikova@seznam.cz

Seznam rubrik