Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MH

Já nechodím protestovat z jednoduchého důvodu. Dřív byla u moc klika, co jen rozkrádala republiku ( CASA, Pandury, Jízdenky v přažské MHD, PROMOPRO, padáky, ... ). K moci se dostala jiná klika. Nedělám si iluze. A když lidé začli demonstrovat ( nechápu proč, protože to že AB byl STBák, že minimálně nemorálně pobírá dotace a že MZ je hulvát se vědělo vždy a dřív to nevadilo ), tak se ta odstavená klika k demonstrantům přidala a vlastně jim tak nějak "ukradla" jejich protest. Takže za mne je to tak, že zloději kříčí "Chyťte zloděje". A nezlobte se, v tom já nejedu.

0 0
možnosti
VB

Jediné, maličké doplnění.....ono to není možná a je jedno co se píše v auditech Unie.

Tři důvody:

1) má majetek zaparkovaný tak, že z něj pobírá výnos, může vyměnit správce a ještě na ně dohlíží jeho žena,

2) tím zaparkováním nezapomněl, kde ty firmy podnikají,

2) je v pozici premiéra a šéfa 72 poslanců, tzn. může si upravovat podmínky (zákony, vyhlášky, dotační pravidla...) v zájmu svých firem.

Jenom jeden důkaz. Snaha, aby dotace nebyly zastropované dle velikosti farmy.

1 0
možnosti
Foto

:-) ... zdravím, sice už nechodíte demonstrovat, ale na tomto článku by se mnohé demonstrovat dalo ... vážně máte v pokojíčku na nástěnce placku OF? A máte tam i Trikoloru? Ne? Tak to napravte, až to půjde. Přeci jenom, Klaus je Klaus. ;-DR^ A jinak já vás z ničeho nenařkl ... zaříkávám jenom hady;-)

2 1
možnosti
Foto

Vážně mám, líbí se mi - to logo se tenkrát výtvarníkovi opravdu povedlo. A stužku trikolory také mám, v kastlíku v šicím stroji. S panem Klausem mladším to ale nemá nic společného, nikdy jsem nebyla, a ani nebudu v nějaké politické straně (nebo hnutí). Volit ale chodím, je to o moje občanská povinnost. Ještě nějaké otázky, zvědavý pane Abelovský? :-)R^

2 0
možnosti
PH

Podle mého názoru demonstrace jen málokdy splní očekávání a demonstrující často netuší (a ani nemůžou tušit), čemu vlastně pomáhají na svět. To se pozná až mnohem později a často je z toho rozčarování a pocit, že byli jen figurkou v něčí hře.

6 2
možnosti
JF

To víte, třeba by Baťa chtěl vyrábět boty a to by nešlo.

2 0
možnosti
Foto

Možná... Ale kdo ví? Možná by dostal dotace z EU, aby je nevyráběl. :-/ Díky za poznámku. ;-)

2 0
možnosti
PK

Včera tady jedna paní psala opačný blog, proč půjdu. Oběma fandím a chápu jejich vysvětlení. Konec bude stejně u voleb a je jedno co jim bude předcházet. Faktem je jedna věc, zastupitelská demokracie zklamala a ulice musí pracovat za pány politiky. jsem zvědavý koho ve volbách a zda občanská aktivita vygeneruje nové tváře na politické scéně,či vznikne li nové hnutí resp.strana.

1 0
možnosti
Foto

No jo, aspoň se u nás nenudíme. Uvidíme kdo s koho... ;-)R^ Díky.

2 0
možnosti
JH

J89a66k93u57b 37H41o60z10a

14. 6. 2019 8:52

Pěkná kresba. Na karikaturu byste ještě musela přitvrdit, ale tu mimóznost kombinovanou s povýšenectvím jste na obrázku vystihla moc hezky.

2 2
možnosti
Foto

Díky, byl to jen okamžitý popud, záznam, skizza. Karikatura to rozhodně není...

Hezký den. ;-)R^

0 0
možnosti
AL

Proč už nechodím demonstrovat

-----------------------------------------------------------

Protože místo vyřvávání na nějaké pláni jste se rozhodla jít zodpovědně ke svobodným volbám (o kterých jsme tak snili) a tam demokraticky rozhodnout o osudu naši republiky.

:-)

7 3
možnosti