Ve světle sexu

Milovat se potmě, při svíčkách nebo za plného denního světla??.....................................

Sex... kdo by ho neznal?! Všude se sex všelijak skloňuje, provozuje, natáčí, prožívá. Ale je nejlepší sex za tmy, v přítmí, v náladovém osvětlení či za přímého světla??

No, každá z vyjmenovaných možností má něco do sebe. Co si budeme povídat.

Většině milenců je šumafuk, jestli se na ně šklebí sluníčko nebo na ně mrká oknem stříbrný měsíc. Ale jsou i tací, kteří úzkostlivě po první puse v objetí ložnice zhasínají lampičku na stolku, zfouknou svíce a zatáhnou závěsy, rolety, žaluzie. Aby náhodou neviděl jejich drahoušek ten špíček nad pasem, pod bradou, na stehýnku, povolenou kůži na bříšku, pupínek na čele či vrásky u očí.

Jéééé, dámy, mohu vás ubezpečit, že mužům je úplně jedno, jak vypadáte. Alespoň pro tentokrát. Ani to nevnímají. Jejich mozek vypnul právě ve chvíli, kdy se jim postavil. Nerozpoznají barvu vlasů, očí, nedokážou identifikovat jednotlivé kousky vašeho outfitu. Jediné, co chtějí a za čím jdou... je sexuální spojení a rychlé či oddálenější vyvrcholení... orgasmus... slast.

Vůbec neříkám, že je to špatně! Je to dobře! Je dobře, když občas chtíč zvítězí nad rozumem a my si náležitě okořeníme život skvělým sexíkem.

Pozor na přílišné kořenění, stejně tak jako nedělá dobře ostré koření našemu žaludku, nedělá přemíra sexu dobře ani žaludu.

Ale to jsem trochu odbočila;-)

V podstatě se při sexu nemáme zač stydět! Žádný muž a žádná žena nejsou bez chybičky. Proto, jestli svítit nebo zhasnout při sexu, je v tomto bodě dost diskutabilní. Co milenec, to jiný názor, co milenka, to jiný názor. Je to na každém z nás. Na vlastním uvážení, na momentální náladě, na vlastním sebevědomí. Hlavně najít kompromis ku spokojenosti obou.;-) 

Já osobně preferuju zlatou střední variantu. Intimní náladové osvětlení. ( Však jsem taky někdy hodně náladová.)

Často se ale ani nestačím zdržovat přemýšlením, jestli svítit nebo ne...

Zkuste oboje!!!

Autor: Eliška Ozogányová | čtvrtek 26.5.2011 13:45 | karma článku: 15,96 | přečteno: 2332x
  • Další články autora

Eliška Ozogányová

Až tak moc tě nežere

8.11.2019 v 17:55 | Karma: 12,43

Eliška Ozogányová

Já a dieta??

7.10.2013 v 14:35 | Karma: 9,86