Pippa, Pippa, Pippa... nezbláznili jste se??

Po královské svatbě nejvíce titulků v bulváru i společnosti zahrnují články a fotky sestry vévodkyně z Cambridge. Propírá se její doprovod, její oblečení, její vlasy, její obličej, její tělo a nejvíc její zadek. Có zadek, údajně nejhezčí zadeček, co kdy kdo mohl spatřit.

Za svitu luny, dvě písečné duny?V.Dittrich

Panebože, ačkoliv nejsem věřící a nyní beru boží jméno nadarmo (odpusťte mi), ale to svět neviděl a neslyšel a nečetl, co zajímá naše paparazzi i novináře. Jak může být její pidi zadek sexuální symbol a být opěvován? Tolik pozornosti se nedostává ani královskému páru, ba ani královně. A proč??

Typická česká drbárna?? Kdyby jen česká;-)

Lid se dá totiž dost dobře zblbnout neustávajícím opěvováním určitých tělesných partií kohokoliv. A teď už je jedno, jestli je to zadek nebo pěšinka ve vlasech. Když použijete opěvnou taktiku na cokoliv a kohokoliv a doplní se i fotečkami, pak jako zhypnotizovaní hltáme každou informaci, která se daného objektu či subjektu týká.

Samozřejmě, že je každého věc, kdo koho obdivuje, čte a o koho se zajímá. Nemělo by se ale nic přehánět, aby se zájem nezměnil v posedlost.

Věčné poukazování na twigy postavu slečny Pippy je vskutku zavádějící a hlavně nepříliš rozumné právě pro dívky v pubertě, v době dospívání i po něm. Asi si umíte představit, jaké mindráky toto neustálé poukazování na "úžasný" zadeček královské sestry média způsobují.

Nechci a nebudu odsuzovat vkus redaktorů, co píšou tyto zavádějící články, ani nechci radit, koho kdo má obdivovat, dokonce nechci ani kritizovat prdelku slečny Úžasné. Chci jen říct a vlastně teď i napsat...

"Uhni, děvče, tou svou kostnatou prdelí, ať se muži (vlastně i ženy) mohou pokochat krásou a plnými tvary jiných žen, paní i slečen...! Ty jsi zajímavá jen díky svatbě tvé sestry a na to mnozí obdivovatelé zapomínají! Nicméně dobrá práce médií, gratuluji!"

V našem případě Pippina zadku se už společnost stává pomalu posedlou.

Proč by jinak fandilo tisíce lidí na facebooku právě jejímu pozadí?? Je to jednoduché, téměř primitivní a laciné.

Nabízí se i otázka vkusu.

Já osobně nejsem zastánkyní ani těchto pidizadečků, jakoby srazil komár paty, ani nejsem zastánkyní obrovských sádelnatých zadnic. Někde uprostřed je mé zdravé vnímání krásy lidského těla a dokonce i toho ženského.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Eliška Ozogányová | pátek 3.6.2011 12:00 | karma článku: 23,79 | přečteno: 2410x
  • Další články autora

Eliška Ozogányová

Až tak moc tě nežere

8.11.2019 v 17:55 | Karma: 12,43

Eliška Ozogányová

Já a dieta??

7.10.2013 v 14:35 | Karma: 9,86