Diskuse

Výzva

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vážení já jsem s kampaní docela spokojen. Jedná se o klasické čištění stínu, které se tu vlastně 60 let nemohlo dělat. V zásadě si myslím, že pokud proti sobě mohou stát cca dvě poloviny obyvatel podporující demokratické kandidáty je to vždy vývoj dopředu.

....

Druhou věcí je to, že my občané bychom měli rozhodně stále více nacházet cestu jak dát najevo nelibost politikovi, který začne jakkoli využívat temné proudy. V kampani by tohle směřovalo na Zemana.

...

Po volbách by totéž kritérium směřovalo na příznivce Schwarzenberga.

... Pane Oulický, jste schopen si uvědomit sílu a "kvalitu" vašich emocí? Nic ve zlém, ale je to práce na sobě. A tu si musíme udělat každý sám za sebe. ...... Díky za zajímavý článek.

0 0
možnosti
VK

Je pozdě - příliš mnoho kulek už bylo vystřeleno, všude se válí hilzny, na obou stranách je už příliš mnoho "mrtvých"... Tohle skončí částečně už v sobotu - bohužel ty rozvrácené vztahy mezi lidmi (i v rodinách) se budou léčit déle. Myslím, že celou pitomou přímou volbu té vcelku zbytečné figury na Hradě nám byl čert dlužnej... :-/

3 0
možnosti
AK

Ad poslední odstavec - je vám to vážně "úplně jedno" ?;-)

2 0
možnosti
Foto

Pokud bude naplněna podmínka, pak ano, pak to jedno bude, protože se lidí vždy ubrání a ti, co budou v čele to budou vědět. Teď, kdy jsou lidé rozhádaní si s námi může kdokoliv dělat cokoliv. Vždyť celá řada lidí v rámci kolektivního dobra nerespektuje přirozená práva jednotlivců - mimochodem, to se netýká pouze těch co u moci jsou, ale i těch, co po moci touží

3 3
možnosti
Foto

Souhlasím a podepisuji. Ať tu kampaň dělají ti, kteří jsou za to placeni. Já jsem hned po prvním kole vyhlásila neutralitu. A nadále na ni trvám. ;-D

4 1
možnosti
Foto

Bylo by to hezké, pane kolego. Něco jako ráj na zemi. To by tu ale nesměli být lidé. Tedy někteří lidé.

Volba jasně ukázala, co zmrzačeného v té společnosti je a co už má páteř a ví co je slušnost.

Jenomže, jenomže: i já si myslím, že tu existují mocné skupinky, které využívají dneska už zplesnivělých nálad z minulosti, protože převáží-li ti slušnější a nezatížení balastem minula ztratí vliv. Nikoliv moc. Vliv. Ten bývá důležitější. Právě ti slušnější na obou stranách bez rozdílu, omezují jejich působnost a neutralizují jejich jedovaté vpichy.Tohle míření na spodní pudy, nezahojená traumata, právě aktivizuje tu část společnosti, která stála za mnohými zvěrstvy minula. Příkladů je bohužel hodně.

6 3
možnosti
Foto

Ano,

a své pochybnosti jsem vyjádřil již v perexu tohoto článku.

2 2
možnosti
MS

Bohužel mi to připomíná Jacquese Tricatela z francouzské komedie Křidýlko nebo stehýnko - každá rána dovolena! Nebo Haškovu povídku Obecní volby.

Naštěstí tomu nepodléhají všichnim např. hezký dvojblog měl Petr Závladský.

3 1
možnosti
MS

Bohužel mi to připomíná Jasquese Tricatela z filmu Křidýlko nebo stehýnko - každá rána dovolena! Případně Haškovu povídku Obecní volby.

Naštěstí tak neblbnou všichni, např. pěkný dvojblog má dnes Petr Závladský.

0 1
možnosti
PS

P57a96v56e87l 92S89y88c25h18a

21. 1. 2013 20:32

Pane Oulický, napsal jste:

 'Osobně se domnívám, že za tímto probouzením negativních emocí někdo stojí. Že existuje skupina, nebo skupiny, kterým podobná polarizace společnosti vyhovuje, kteří pro svou existenci a pro možnost uskutečnění svých nějakých zvrácených plánů podobně vyhrocené prostředí potřebují.'

To by bylo moc fajn. Kdepak. Nkdo za tím nestojí. To je na tom to smutné...

3 2
možnosti
Foto

Možná .... myslím si ale, že skutečně existují skupiny, které se řídí heslem: "Čím hůře, tím lépe" ;-(

Rád bych se v tomto směru mýlil

5 5
možnosti
Foto

Neberte to tak úplně vážně. Je to jenom hra, zkrátka jsme fanoušky jednoho, nebo druhého kandidáta jako na fotbalovém utkání. Fotbal skončí, všechno skončí. Klidně půjdu s kterýmkoliv fanouškem modrých  na pivo.

5 1
možnosti
LK

Máte částečně pravdu. Stejně se ale na souseda, který volil, dejme tomu, bolševiky, tak nějak opatrně. (z pohledu pravicového voliče)

1 2
možnosti
Foto

Tak to vidíte. Napsal jste to dobře, teď jen abyste si to také vzal k srdci.

3 4
možnosti
  • Počet článků 114
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1384x
Jsem člověk ..... zatím .....