Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Trefil jste velmi dobřeR^ ale u toho psychomaniaka dosáhnete opaku

4 1
možnosti
ZB

Karma.Kolikrát si kladu otázku, jaký to musí být život, žít a psát s takovou nenávistí jako pan Vereš.Asi moc smutný...

6 3
možnosti
Foto

Blogy pana Vereše jsou hravé, vtipné a čtivé. Měl byste se také snažit, pane Oulický, aby jste čtenáře nestresoval, ale spíše zaujal. Takové to bigotní kázání, urážení se a věčné stěžování nikam nevede.

4 8
možnosti
MP

Vtipné? Nejste vy nadšeným divákem Troškových Kameňáků?

6 4
možnosti
JC

U toho člověka jde o zcela zjevnou psychosu. On se ani nemůže dopustit trestného činu podle § 355 a 356 trestního zákoníku, protože je nepříčetný.

9 4
možnosti
BM

Chtěl jsem napsat podobný blog, ale Vy jste mne předešel. Moc děkuji a samozřejmě dávám karmu...

Pan Vereš zřejmě zcela zešílel a navíc prokázal jaký je zbabělec že si uzavřel diskusi.......

12 5
možnosti
Foto

Bedřichu, víte, já už opravdu "vypěnil" .... pan Vereš totiž opět se snaží posouvat hranice, kam až mu je tolerováno zajít dál a dál .... a, přestože se za toto asi snese kritika na mou hlavu, podvědomě, intuitivně cítím, že takto podobně začínaly i pogromy na církev kdykoliv v minulosti ....

7 6
možnosti
BT

pan Vereš je nemocný člověk s utkvělými představami co bylo spouštěčem jeho nenávisti ví jen on možná je to zástupný objekt možná nějaké trauma

14 5
možnosti
Foto

Nečtu články ani pana Vereše, ani pana Oulického, ale bude to asi tak, že církev se u nás dere k moci za každou cenu, některé své minulé i současné skutky popírá nebo zlehčuje a dnešní vláda ji v tom i přes nesouhlas většiny podporuje - to musí zákonitě vyvolávat odezvu, třeba i v podobě článků na blogu idnes.

7 10
možnosti
Foto

Mohla byste prosím upřesnit, jaké mocenské ambice má u nás kterákoliv církev?

10 9
možnosti
Foto

Pane Oulický, uvědomujete si, že polemizujete s Verešem? To snad není potřeba.

9 5
možnosti
PD

Je to nekonečná story....

Na zdejších blozích je vždy několik "exotů" a vždy když jeden skončí (je vyhnán), jiný se objeví. Zpravidla horší. Obvykle za jednoho nastoupí dva noví.

Neřešte Vereše, lidé s mozkem v hlavě se mu vyhnou obloukem. Řešit ho mají admini zdejších blogů a pokud toto nechtějí či "nechtějí" (z nějakých důvodů nemohou), jsou spoluviníky stavu pana Vereše. Ostatně v případě jiné tragikomické postavičky (flustrát všude vidící zahnědlé nácky) jim trvalo skoro 15 měsíců než dotyčného vykopli.

13 10
možnosti
OF

U pana Vereše se asi jedná o duševní poruchu.

Další expert  je pán Lhoťan. Je dobré vědět něco o Darfuru, ale co je moc , to je moc.

Pán Lhoťan  křesťanům dělá medvědí službu. Já jsem takový věřící nevěřící ale církev beru. Evropa má křesťanské kořeny. Naše společnost je ateistická a komunistická výchova udělala své.Pokuď by se dařilo, církev by se těšila oblibě. Výpady proto církvi beru jako protest proti novému " kapitalistickému" řádu.

6 10
možnosti
  • Počet článků 114
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1384x
Jsem člověk ..... zatím .....