Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
C

certik_bertik

26. 1. 2012 17:06
nějak

jsem z toho článku nevyčetl, která že to nezávislá iniciativa vám tak  vadí

0 0
možnosti
JO

31pryc

26. 1. 2012 17:57
Re: nějak

V podstatě asi všechny, které se sdružili v tzv. Fóru alternativ. Řekněme, že určitá vzájemná propojenost mezi nimi a pak propojenost na odborové centrály a přes ně i na parlamentní opozici tu je. (stručně bez dalšího vysvětlování - berte to jako moje hodnocení toho, co čtu, vidím a vnímám, neberu Vám právo mít názor opačný)

0 0
možnosti
JP

jeste asocialnejsi grupa

26. 1. 2012 7:41
ale jooo ...

klidne si budujte nejake ty "nematerialni hodnoty", jak je ctena libost ... ale chran vas marx i engels dohromady, pokud budete POVINNE uctivani tech nematerialnich hodnot pozadovat i po me, nebot ja jsem se svym materialismem zcela a naproto spokojen a nehodlam na nem nic menit. ja si necham svoje materialno a prachy, vy si nechte svoje "alternativni hodnoty", a vsichni budeme stastni a spokojeni az do nejdelsi smrti R^

0 0
možnosti
JO

31pryc

26. 1. 2012 7:51
Re: ale jooo ...

Já doufám, že už mě NIKDY Marx ani Engels chránit nebudou ;-)

A jinak. Hospodářství je postavené na penězích a já peníze nezavrhuji zcela, jen mi přijde, že právě jejich hodnotu jsme nadřadili hodnotě všeho ostatního a lidi dělíme na úspěšné a neúspěšné (nahrazuje nám to dělení na dobré a méně dobré) podle hodnoty jejich majetku, nikoli podle skutečného charakteru.

0 0
možnosti
  • Počet článků 114
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1366x
Jsem člověk ..... zatím .....