Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Divím se, že ještě autor těchto demagogických kydů už dávno není V Bohnicích, nsebo v Kroměřížu,tam by mu bylo nejlépe.Modlit se ,ůže od rána do noci, stejně mu není už vůbec pomoci.Jeho články sleduji dlouhou dobu, je to stále stejná hloupá písničky hocha munistranta se zamrzlou pubertou.

10 6
možnosti
MP

To jsem nevěděl, že vás tam odtud vůbec pustí k počítači.

3 5
možnosti
Foto

Diskusi s jednostranně založeným fanatikem, který jen papouškuje církevní demagogii, považuji za ztrátu času. Své argumenty, které vy zde překrucujete, jsem dal do svého článku. Necítím potřebu to rozmělňovat. Vy mi nebudete diktovat, o čem budu psát nebo diskutovat, tak důležitý nejste. A nepřeji si ani, aby církev hrála jakoukoliv důležitější roli v mém životě. Až budu mít potřebu, zase něco napíšu. Diskuse nezavírám, dokonce nemažu oponenty, kteří mě urážejí, ačkoliv vy dokážete zaneřádit každou diskusi.

Podívejte se sám na své blogy, vždy někoho konkrétního z blogerů napadáte, ačkoliv tím porušujete kodex. Vy budete někoho obviňovat z nenávisti?!

Uvedu na pravou míru jen váš poslední odstavec. Copak církev není institucí? Kde vidíte nějaký kotrmelec nebo vytáčku. A copak církev není řízena svými představiteli? Nepsal jsem, že nutně kolaborovali všichni. Já nejsem kolektivista, tak rozlišuji individua.

Rozsoudí nás čtenáři. Pod můj článek dalo hlas 181 čtenářů. Kolik vám?

8 8
možnosti
MP

Tou diskusí s „jednostranně založeným fanatikem“ myslíte koho? Docela to totiž pasuje na vás.

7 7
možnosti
PP

Tak tu diskuzi bych moc chtěl vidět, respektive číst;-D černopr... ehm, katolický věřící versus všeznal všeználkovič Streit (jo, který je navíc neuvěřitelně silný), to by bylo jak sledovat přistání vosy na kopřivě - někdo dojde k újmě a mě je úplně jedno kdo;-D

0 6
možnosti
MP

„černopr...“ ??? A vy jste co? Rudopr…?

3 4
možnosti
JM

ČT je státní televize, takže trošku i moje. A já si tam žádného Duku ani jeho mše nepřeji. Ateistů je v tomto státě většina, takže je to požadavek většinový. Tak co tam leze?

10 9
možnosti
MP

1) Já si nepřeju v televizi sport, který mě vůbec nezajímá. Co ho tam cpou? Já si žádný čutálisty ani jejich zápasy nepřeju. Tak co tam lezou? — Nepřipadá vám to trochu přitažené za vlasy? Tak se laskavě chytněte za nos a přibrzděte, nebo se tou nenávistí zalknete.

2) Ateistů není většina. Většina mohou být pověrčiví pohani nebo agonistici, zkrátka lidi mimo církev, ale ateisti? O tom by se fakt dalo s úspěchem pochybovat.

6 8
možnosti
BT

kašlete na Streita on se svou nenávistí kterou nazývá rebelantství udusí sám, vždyť je to vlastně chudáček

12 5
možnosti
Foto

K83a89r50e64l 48R84a11d78a

9. 5. 2013 21:41

S tou diskusí bude asi problém. Diskuse je možná jen s člověkem, který přemýšlí o slovech protistrany. S gramofonem si člověk moc nepopovídá. A články proticírkevních aktivistů omílají stále dokolečka nesmyslné bláboly stejně jako gramofon s přeskakující jehlou.:-)

17 11
možnosti
ZU

Omlouvám se,ale taky nenávidím církve.Zavinily smrt více lidí než Stalin,Hitler...atd.Ty nenávidím též.Církve a jejich manipulace způsobují i dnes mnoho zlého pro lidi.0:)

8 13
možnosti
Foto

bezplatná reklama, kterou páter Duka provedl v inkriminované chvíli není zásadní problém - důležité je, že mu chybí pokora a za ukradený majet lidu ČR ani nepoděkoval Rv

12 15
možnosti
Foto

K69a61r55e83l 27R18a76d17a

9. 5. 2013 21:55

Tahle myšlenková konstrukce mi nějak uniká. To měl děkovat, že komunisti církev okradli ? A co s tím má společného lid ?

13 10
možnosti

Pro církev tím požehnáním vzníká problém, nese odpovědnost, a to přímou a bezprostřední, za úroveň a tendenčnost vysílání televize. Z čehož bude nutně plynout snaha církve o zasahování do TV programu. Je to zkrátka stejné, jako když kardinál Beran nechal zahrát Te Deum Gottwaldovi.

10 13
možnosti
Foto

Fajn, logicky pak, pokud dojde k požehnání jídla (což se děje též), přebírá církev zodpovědnost za jídlo .... a toto převzetí zodpovědnosti se pak projevuje nejspíše tím, že církev bude v zažívacím traktu působit na jídlo, aby se dobře trávilo .....

9 8
možnosti

Tak o té kolaboraci církve s nacisty, být Vámi, bych hovořil velmi obezřetně. Jenom to, co se dělo na Slovensku, je na velmi tlustou černou knihu. Nebyla by  to sice celá pravda, nicméně tak z 80% ano. Ne nedarmo se hovořilo o farské republice. 

A to, že katolická církev kolaborovala s komunisty jako celek, tak to dosvědčuje už příchylnost Berana k socializaci. Pokud církev šla s lidem, musela s komunisty koleborovat. Církevní interdikt snad nevyhlásila. A nechápu, proč by jí to také mohl mít někdo za zlé, proč by neměla spolupracovat s komunisty, kteří byli nejdůslednějšími bojovníky proti nacismu a kapitalismu (viz postoj Vrby)  a  usilovali o odzbrojení a mír. Koneckonců jak komunisté,tak i církev rehabilitovali Husa. A Jiří Wolker miloval Ježíše.  

Co se týče toho žehnání církve televizi, neviděl jsem, neslyšel, ale připadá mi to poněkud nevhodné pro obě strany. Takové příliš zlechčující.

9 4
možnosti

Ještě lepší je slůvko nepatřičné.

6 3
možnosti
PK

P89a52v57e47l 52K12u34l60a

9. 5. 2013 20:07

Pes který štěká, nekouše. Sázím sto býků ku koženému lasu, že do toho Streit nepůjde.:-)

11 7
možnosti
Foto

Vyhrál jste  kožené laso, pane Kulo .... jen nevím nad kým. Doufám, že to laso nebude nakonec jen obtočeno kolem krku a jeho konec nebude zavěšen na nějakou větev ..... i když, někteří i tento směr již pomalu zase začínají razit.;-(

1 1
možnosti
  • Počet článků 114
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1384x
Jsem člověk ..... zatím .....