Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Zcela zbytečný plky.Církev okradla lid.Stát okradl církev a kolečko se uzavírá.Církev okrade lid. Viď nečas!?:-)[>-]

3 5
možnosti
Foto

Měl jsem chuť využít práva autora blogu k odstranění nevhodného příspěvku, ale neudělám to, protože jsem se zařekl, že tohoto práva nebudu využívat, ale mohu k tomu jen dodat - pouze urážíte a nepředkládáte jediný důkaz pro svá tvrzení, kterými spamujete diskusi (tvrzení, že církev něco ukradla).

Opět, podobně jako v jiných diskusích, nabývám dojmu, že krádež, zlodějina, je jediný způsob nabývání majetku, který znáte.

3 3
možnosti
PV

Zarazila mě jedna věc z autorova článku. My tupci jsme nečetli tenhle zákon o narovnání..bla bla bla... Opravdu je nutné, když chci mít na něco názor, abych studoval příslušné zákony? Kdo z diskutujících to asi tak dělá? Pochybuji, že autor sám. Jednak je to nepotřebné a jednak jistě nezáživné. Ono stačí používat selský rozum.

3 6
možnosti
Foto

Nevšiml jsem si, že bych v článku nazval kohokoliv tupcem, ale budiž. Sám jste se takto označil, nehodlám o tom diskutovat. Sám sebe znáte asi nejlépe.

Co je ale důležitější je to, že mnohé argumenty odpůrců narovnání státu s církvemi jsou v zákoně dostatečně vyvráceny, jak jsem v článku předvedl. Nebo hodláte zpochybňovat to, že v zákoně 428/2012 Sb. je příslušný paragraf hovořící, že se nevydávají věci zabavené podle jmenovaných dvou dekretů?

A co často se opakovaný "argument", že církvše dostanou, nač si ukáží bez prokazování svého vlastnického práva? Zákon jasně důkazní břemeno klade na stranu oprávněného (tedy restituentů). Stačí si jej opravdu jen přečíst. Zabere to tak deset až patnáct minut.

6 3
možnosti
Foto

Chamtivost je smrtelný hřích. Církev svatá, zdá se, na to notoricky zapomíná Rv!!;-O

4 9
možnosti
Foto

Nepokradeš ... to je přikázání páté - a stát teda kradl jak straka ....

7 4
možnosti
ZB

Karma.Díky za článek, ale mám obavu, že mnoho lidí dnes pravdivé informace nezajímají....uměle vytvořená proticírkevní hysterie zase bude slavit vítězství.

10 6
možnosti
PV

Proticírkevní nálady nejsou umělé. Černoprdelníci ztrácí ovečky, tak zkouší kopat. A patolízal Nečas s Kalouskem zkusili tunel - a prošlo jim to. Nemluvte o umělosti a zeptejte se kolem, kdo je v tomto ateistickém státě nakloněn církvi?

3 9
možnosti
BM

Pane kolego, vyčerpávající argument. Avšak odpůrce tím nepřesvědčíte a nepřesvědčíte. Je to marné, je to marné, je to marné...... Duch soudruha profesora Nejedlého tu stále straší........

14 8
možnosti
Foto

To už není jen o duchu profesora Nejedlého, tady straší normální demagogie, kterou tu mezi lidmi šíří lidé přímo z poslaneckých lavic - Grebeníček, Semelová, Jandák, Zaorálek, Paroubek, Kovačík, Sobotka ....

Jde i o zástupné šíření nenávisti k určité skupině osob. Jde o vědomou snahu o polarizaci společnosti pod heslem, čím hůře, tím lépe. Čím více naštvaných lidí, tím lépe pro nás. Jde o zcela konkrétní a programové podprahové útoky na nejnižší pudy - závist, zlobu, nenávist .....

O to je to snad i horší. Duch profesora Nejedlého v tom, samozřejmě, svou roli hraje též. ;-(

5 2
možnosti
JP

J72a86n 67P96a58v84l85í86k

22. 2. 2013 17:08

Děkuji za věcný a vyargumentovaný článek.

10 3
možnosti
Foto

No tak je jasné, že pokud se průměrná cena lesa pohybuje v r. 2012 ve výši 15 kč/m2, a finanční náhrada za nevydané lesy byla odvozena z průměrné ceny lesa 29 kč/m2, tak se nejedná o nic jiného než o tunel.  

A upozorňuji,že na tenfo fakt byla Sněmovna v diskuzi výslovně upozorněna.

8 8
možnosti
Foto

Od Vás, člověka, který ignoruje, co je napsáno a reaguje si na to, co chce druhým vyhlásit do světa, mě podobné reakce nepřekvapují.

Ukažte mi tedy, kde jsou náhrady třeba za nevydané nemovitosti typu zastavěné plochy, stavební pozemky, budovy ..... Podle mého názoru byly tyto hodnoty (sice nesmyslně, ale byly) zahrnuty právě do zprůměrování cen za zemědělskou a lesní půdu, podle toho, jaký byl stav daného pozemku v roce 1948 (les, pole, louka, pastvina ...)

9 6
možnosti
  • Počet článků 114
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1384x
Jsem člověk ..... zatím .....