Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak za takovou konstrukci by se nestyděl ani pan Deniken či jiní milovníc.konspiračních teorií. Stejně tak bych celkem lehce udělal z kandidáta Schwarzenberga příznivce č budoucího tvůrce totalitní fašistické společnosti třeba dle vzoru Pinocheta či Franca. A současná hospodářská politika naší vlády s místopředsedou Karlem spíše ukazuje na tu pravicovou diktaturu.

0 2
možnosti
Foto

Pane Janoto, to není konstrukce, to je holý fakt. Pokud snad pana Schwarzenberga podezíráte z fašismu, pak já stejně lehce mohu o Jiřím Dienstbierovi prohlásit, že je to komunista tělem i duší. V případě KS tam k fašismu ovšem rodinné sklony nejsou, kdežto v případe JD tam ty sklony ke komunismu jsou .....

1 0
možnosti
JV

Jestli považujete oproti Zemanovi Knížete za  za silnou osobnost vhodnou na funkci prezidenta, tak Vás potěš pan Bůh. Kníže před chvílí v televizní debatě prohlásil, že  Benešovy dekrety jsou neplatné.

2 3
možnosti
Foto

Prohlásil něco jiného, ale to se demagogům Vašeho zrna stává, že překrucují výroky a fakta, ale na Benešovy dekrety mám svůj názor ... nejspíše jej popíši a zdůvodním v některém z následujících blogů.

1 0
možnosti

Dokud budeme trvat na pravolevé orientaci politiků, budou se nám doporučení Jiřího Dienstbiera a ČSSD a Přemysla Sobotky a ODS jako rozporuplná.

Jenže od opoziční smlouvy Václava Klause s Milošem Zemanem se dělí politici na tuneláře, korupčíky, defraudanty a jiné gaunery a na ty slušné politiky ochotné sloužit nám občanům. A hle, doporučení jsou nám srozumitelná a pochopitelná. Navíc Miloš Zeman je pokračováním tunelářské éry Václava Klause, kdy z našich peněz každoročně mizí nepředstvitelných sto miliard korun, a kníže Karel Schwarzenberg je garantem potenciální změny našeho života, kerý je víc než žádoucí.

:-)

3 1
možnosti
Foto

U nás ta pravolevá orientace politiků je více na papíře, než ve skutečnosti .... mimochodem, Češi jsou, i díky své vrozené lenosti, spíše národem levičáků čekajících s nataženou rukou, až jim tam někdo něco vhodí ..... ;-(

1 0
možnosti
Foto

Tento režim potřebuje převrat jako sůl, a hlavně zrušit restituce, jinak se z dluhů nevyhrabeme. Proto nelze volit Knížete, zdržoval by proces nápravy a táhl, jako koule na noze České republiky, ekonomiku do propasti různými návštevami Dalajlámů  a Pussy Riotů Rv

3 8
možnosti
Foto

Tak vy voláte po převratu neustále ... jde jen o formu převratu a vlády, která bude po něm následovat.

6 4
možnosti
KS

K65a89r35e95l 71S31a77i36d98l

17. 1. 2013 19:58

Jak vidíte v praxi tak "pravicový"experiment vede k vzestupu komunistů.Pokud vy by jste chtěl být ještě "pravicovější"dokázal by jste pouze návrat k 50.letům kdy se nenávidění kapitalisté a kulaci posílali do dolů a na šibenici;-)

4 1
možnosti
Foto

todle bu bu bu me nebavi..

5 4
možnosti
PW

P60e62t17r 55W15á18g59n49e36r

17. 1. 2013 20:21

Za to komunisty a náboženské fanatiky ano. Vždyť strašení lidí je jejich potravou. :-)

2 4
možnosti
Foto

R59o69m88a40n 19K87o80z71e91l

17. 1. 2013 19:33

1. Zeman má názory levicové, ale jeho konkrétní politika byla často jiná - privatizoval banky, což Klaus odmítal, pomáhal domlouvat přeběhlíky, kteří podpořili Topolánkovu vládu, ve volbách 2010 úmyslně ubral sociální demokracii hlasy.

2. Sociální demokracie nikde na světe nezavedla diktaturu.

5 4
možnosti
Foto

Ne, ale u nás k ní dopomohla komunistům svým spojením s nimi

8 6
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
6 7
možnosti
Foto

Bakal, Kellner .... to jsou dva, chybí mi tam další tři ;-)

5 4
možnosti
Foto

A Únor 1948 řídili, prováděli a organizovali Češi?

4 6
možnosti
Foto

Řídili to Sověti, ale prováděli Češi ....

mimochodem - vy neznáte napojení Miloše Zemana na ruský LukOil? 8-o

11 7
možnosti
  • Počet článků 114
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1384x
Jsem člověk ..... zatím .....