Padouch nebo hrdina, my jsme jedna (televizní) rodina

V posledních dnech asi nelze naladit žádný z českých televizních kanálů, aniž by se divák stal nedobrovolným účastníkem dalších pokračováni nechutné reality show, jejíž možná dobrovolnou a možná nedobrovolnou hrdinkou se stala jedna nešťastná ženská, která si zřejmě nikdy nevěděla rady se svým životem.

Dokonale sestavený scénář o únosech-neúnosech, lásce a smrti totiž nekončí ani tragickou smrtí nešťastné hrdinky. Tradiční "rvačka" mezi soky v lásce, napadení hlavního padoucha rozlíceným fanouškem zpěvačky v přímém přenosu....ach, Bože, kam až to režie tohohle pokleslého dílka hodlá nechat dojít? Dovedu si představit, že skalní příznivci se mohou dočkat adrenalínové akce na železničních kolejich v Uhříněvsi s názvem "I ty si můžeš skočit!", když jízdní řád projíždějících vlaků se bude měnit každou půlhodinu....fantazie autorů evidentně nezná hranic.

Hlavně se ovšem ještě můžeme těšit na velke finále! Nebude chybět pokus hlavniho padoucha o demonstrativní sebevraždu během identifikace oběti, když si v nestřeženém okamžiku za asistence televizních kamer v pitevně lokne roztoku formaldehydu.....Rentgenové snímky Rychtářova trávícího traktu se stanou ústředním tématem hlavních zpráv všech TV stanic. Následuje televizní debata za účasti našich i zahraničních odborníků z oboru gastroenterologie na téma: vypil Rychtář skutečně roztok formaldehydu anebo jen neškodný výtažek z bezinek? Paralelní hlasování diváků pomocí sms: Je Rychtář vrah anebo oběť? Jste pro obnovení trestu smrti? A celá show vrcholí (jak jinak) pěstním soubojem tradičních soků nad katafalkem s otevřenou rakví za účasti těch největších celebrit naší "kulturní" fronty. Akorát ten Láďa, kdyby do toho neházel vidle..... Copak nedokáže pochopit, co si lid žádá?

Že by měl autor těchto řádků větší fantazii než autoři téhle odporné reality show? Inu nechme se překvapit....

Autor: Otto Schwarz | čtvrtek 1.5.2014 23:06 | karma článku: 17,03 | přečteno: 736x