ODS v Praze 2 krade.

A to zcela bezostyšně, bez skrupulí a ani to neskrývá, ba právě naopak. Seznam lupu modrého ptáka je dokonce veřejně prezentován na webových stránkách ODS Praha 2. Nevěříte?  

Je celkem logické, když těm, kteří se plácají po zádech, že už skoro 25 let žijí z Dvojky (pardon, žijí Dvojkou), za ty roky došla vlastní invence, kam Prahu 2 v příštích letech posunout a směřovat. Jak zastavit exodus starousedlíků, které vyhání z Prahy 2 předražené nájmy anebo nesnesitelný hluk v okolí jejich bydliště, ale třeba také jak zastavit chátrání historicky významných budov na území druhé městské části.

Co s tím? To je přece prosté. Když vlastní invence chybí , když je řada věcí vnímána jako status quo už 25 let, tak se prostě volební program ukradne… no řekněme „obšlehne“  od konkurence, a to klidně formou  CTRL+C  a CTRL+V.

Nové volební uskupení pro komunální volby v Praze 2 „DVOJKA SOBĚ“ představilo svůj program v druhé polovině června (www.dvojkasobe.cz). Klíčovými „lokálními“ tématy jsou i hluk na Náplavce Rašínova nábřeží, chátrající bývalé Nádraží Vyšehrad i téma modernizace areálu Sokola Vinohrady.

Mělo by nás vlastně těšit, jakou inspirací se náš volební program pro tyhle lokality stal i pro zkušené politické matadory kolem Alexandry Udženija, kteří oněch 25 let Praze 2 vládnou. Nicméně než opět skočíte, milí sousedé z dvojky, modrým ptákům na špek, resp. třeba sliby typu, že ODS chátrající nádraží vykoupí, sokolský areál zmodernizuje a Náplavku si od hl. města Prahy nechá svěřit, ptejte se jich:

1/ Co udělala ODS za 25 let pro záchranu bývalého Nádraží Vyšehrad?

2/ Co udělala ODS za 25 let pro modernizaci Sokola Vinohrady?

3/ Co udělala ODS pro zklidnění (zejména) nočního života na Náplavce?

4/ Co udělala ODS pro to, aby lidé, jejichž rodiny žijí v Praze 2 už po generace a jsou součástí genia locí Vinohrad, Nuslí, Nového města a Vyšehradu, nemuseli opouštět místo, kde se narodili a které mají rádi?

Pokud by vám odpověděli Alexandra Udženija a její partička skutečně po pravdě, může zaznít jediné: prakticky VŮBEC NIC.  Ale tohle jistě vy, kdo v Praze 2 žijete, víte, že?

Autor: Otto Schwarz | úterý 25.9.2018 12:50 | karma článku: 27,03 | přečteno: 1300x