Stojím za VV, ale balancoval jsem mezi oběma tábory

Považuji za nezbytné, abych se rovněž vyjádřil k aktuálnímu politickému tématu. Se svým postojem přicházím však až nyní, neboť jsem si dlouho sám nebyl jistý, ke které straně sporu se přidám. Podpora mých přátel či členů VV na jižní Moravě mi však ukázala, že v těchto chvílích musíme stát za VV.

Stojím za VV, ale balancoval jsem mezi oběma táboryfoto: Michal Sváček, MF DNES

 

Budoucnost klubu jsem řešil i s Humlem

V posledních dnech jsme všichni museli zachovat především chladnou hlavu, abychom se nenechali zviklat množstvím šílených informací, které se na nás vyhrnuly. Přiznám se, že i mně samotnému to trvalo nějakou dobu, než jsem si udělal jasno. Je to tím, že si rád dělám svůj názor sám a k tomu potřebuji mít všechny dostupné informace. V kritickou dobu jsem balancoval mezi dvěma stranami konfliktu, také proto, že jsem trávil hodně času s panem Humlem, se kterým pracuji v komisi ministerstva dopravy. Je logické, že jsme se nevyhnuli ani projednávání situace v klubu VV a jeho budoucnosti.

Jen 4 lidé mi radili odejít z klubu

V mém rozhodnutí podpořit VV mi však pomohli moji přátelé, známí a rovněž naši podporovatelé a voliči. O názor jsem například požádal všechny kluby VV v Jihomoravském kraji, neboť především díky nim jsem se stal poslancem. Dostal jsem kolem dvou set odpovědí a jen čtyři (!) lidé mi radili odejít z klubu. Zbylé hlasy mi tak potvrdily, že můj názor je správný, za což děkuji. Boj nekončí, naopak, vyvrcholení nás teprve čeká a je potřeba s chladnou hlavou analyzovat další vývoj situace a bedlivě volit další kroky. Ale věřím, že tentokrát nepovolíme a nebudeme ustupovat ze svých požadavků. Protivník je silný a zkušený, a tím nebezpečnější, že je zdiskreditovaný, zatlačený do kouta a nebude se štítit použít cokoliv ke zvrácení tohoto stavu. Budeme tak potřebovat plnou podporu našich příznivců a voličů.

Autor: Otto Chaloupka | úterý 19.4.2011 13:32 | karma článku: 15,02 | přečteno: 1266x
  • Další články autora

Otto Chaloupka

Islám, nebo my?

7.10.2014 v 8:30 | Karma: 37,88

Otto Chaloupka

Analýza bordelu

30.9.2014 v 11:31 | Karma: 29,01