Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IH

tantemici

22. 4. 2011 7:07
Pane Chaloupka, právě jsem si přečetla, jak

jste se "vevé" čistě a skvěle zachoval ke svému asistentovi. To o vás vypovídá vše. Nikdy jsem v proklamace vašeho politického uskupení neveřila, ale teď už mi nikdo o členech VV nic nenamluví.

0 0
možnosti
JV

omalovánka

19. 4. 2011 14:47
Sliby,chyby

To,že se musíte ptát na názor jiných,abyste si dotvořil svůj vlastní,to je Vaše věc a není se čím chlubit. Ale to,že příště ze svých požadavků (chápu jako strana VV) v žádném případě neslevíte,to je k smíchu. Vždyť korýtko pro vicepremiera je vytvořeno a další z daní i voličů VV se ještě určitě vytvořit dá. Tak raději nic neslibujte. Domnívám se,že v tomto případě nejde o politický kompromis,ale o další vytahování peněz ze státní kasy. Nebo pan John a jeho spolupracovníci budou placeni z peněz ABL či jiné soukromé firmy? Zatím mi to připadá,že VV jsou stranou,kde za hodně peněz je málo muziky.

0 0
možnosti
IH

tantemici

19. 4. 2011 14:47
Pane poslanče,

skutečně jsou zdiskreditovaní jen ti ostatní (ti "protivníci", jak píšete) - vy - tedy vaše VV nikoli? Já se domnívám, že je to naopak - krize vznikla jedině díky poslancům Věcí veřejných - panu Škárkovi a slečně Kočí a především kvůli vašemu guruovi Vítu Bártovi. Tak se přestaňte tvářit jako svatí, jako ti, co si mohou po tom všem klást ještě nějaké podmínky.

A ostatně: vy vážně vnímáte své koaliční partnery jak ony výše zmíněné "protívníky"? To o vás taky hodně říká!

Pro mne zůstávají vévéčka nedůvěryhodnou sektou i nadále. Ať to vysvětlujete tak či onak.

0 0
možnosti
ZK

SID09

19. 4. 2011 15:06
Re: Pane poslanče,

Rozhodně jsou ODS a ČSSD mnohem méně důvěryhodnější než veverky, ale pachuť z určité ztráty důvěry zůstává i na VV.  Sdělovací prostředky se do veverek opřely mnohem víc, než je zdrávo, nebo než do jiných stran. Nicméně podezření že všechno u veverek není zase až tak čisté se přímo nabízí.  To že Kačka "píchala" s Péťou, se vědělo už dávno - ale stále byla tahaná na všechny důležitá setkání, aby zatepla mohla všechno vyžvanit Pé´tovi. Navíc se veverky trefovaly i do Kalouska - to už bylo trochu moc.  Jako by jim nestačilo si rozházet jednoho koaličního partnera. To si museli rozházet navíc úplně zbytečně i knížetem.  Prostě spousta diletantismu na tuto novou stranu.  !!;-)

  

0 0
možnosti
MJ

kizt

19. 4. 2011 14:47
Proboha chlape

Vy jste to opravdu snad obšlehl z Rudého práva roku 1970. A jestli si myslíte, že jste v tomto příspěvku použil své vlastní myšlenky, tak si to Rudé právo vyhledejte v archivu a uvidíte jak se tenkrát soudruzi káli.

0 0
možnosti
B

beachside

19. 4. 2011 14:15
poslanec parlamentu

nemá svůj názor a musí se radit s kamarády,co jako dál.Radši už nic nepište a užívejte života za státní peníze.

0 0
možnosti
BM

BořekŠikula

19. 4. 2011 14:46
Re: poslanec parlamentu

No a když poslanec na názory svých voličů kašle nebo se o ně nezajímá, tak je to taky špatně. Co má teda dělat?

0 0
možnosti
PH

petrph

19. 4. 2011 14:08
ach jo.poučení z krizového vývoje už je tady

A soudruhům nezbývá než se kát, vyznat se ze svých pomýlených oportunistických myšlenek, veřejně odsoudit rozvraceče pořádku , a důrazně se přidat k pevnému jádru strany. :-)

0 0
možnosti
R

Roman36a

19. 4. 2011 14:00
Tak tohle nechápu.

Emigrant a píše články za které by se nemuseli stydět v Rudém právu v době své největší slávy. Tak aspoň že vám spolusoudruzi potvrdili že je váš názor správný a váš boj bude nakonec určitě vítězný. Jen nevím kdo je tím protivníkem. Jestli jím není vlastní hloupost. Rv

0 0
možnosti
PK

dolch

19. 4. 2011 13:56
Dobré vyjádření

jasné, stručné R^

0 0
možnosti
BS

boblanek

19. 4. 2011 13:54
Nepochybně tendenční,

stranický článek, vlastně hloupý, protože čtenář usoudí, ať již oprávněně nebo naopak, že je Vám jde také o koryto. Odvolávat se na spolustraníky, kteří Vám radili, také není nic jiného než hloupost. Divím se, co s kvalitami Vašeho myšlení  děláte v parlamentu. 

0 0
možnosti
D

DAVIDIANUS

19. 4. 2011 13:38
Žádné dva tábory neexistují

Jsou jen korytáři a ti ostatní.... Myslel jsem si, že VV mezi korytáře nepatří - CHYBA

0 0
možnosti
  • Počet článků 59
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1872x
Narodil jsem se v roce 1960 v Hodoníně. Studoval jsem VUT v Brně, ale studia jsem nedokončil. Po absolvování základní vojenské služby jsem v roce 1985 emigroval do Rakouska, o rok později do USA. V ČR žiji trvale od roku 2007. V roce 2010 jsem byl zvolen poslancem Parlamentu ČR.
Ve Sněmovně jsem pracoval jako místopředseda Výboru pro veřejnou správu a regionální rozvoj a zároveň ve Volebním výboru. Byl jsem stálým členem delegace Rady Evropy.
Jsem předsedou politické strany Republika.

Více na mém Facebooku http://www.facebook.com/ottochaloupka