Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jiittkkaa

15. 7. 2008 6:42
Posílám karmičku

Pavlíno zabýváte se velmi dobrými tématy, na takové věci je dobré stále upozorňovat, aby si lidé uvědomovali, že se to děje. Jedna moje známá kdysi prohlásila "každá změna je k lepšímu!" a já doplňuji - každá změna je lepší než nedělat nic a setrvávat v zajetých kolejích.VDíky JitkaG

0 0
možnosti

Vikina

13. 7. 2008 15:12
Zdravím, paní POT,

tak jsem si včera trochul zplknul se Semperem2, a on mě upozornil na nekonečnou debatu pod Vaším článkem o štěstí, kterou jste snad musela přerušit a převést na nějakou diskuzní stránku. I nahlédl jsem a byl úplně v šoku. Tedy Vám se tady sešla společnost (ještě tam scházel jistý rezjir), jak jste k tomu proboha přišla? A ještě ke všemu pod takovým článkem?

Nu nic, těším se na nějaké pokračování od Vás. Mimochodem, žijete sice v Americe, ale jak jsem se díval na mailovou adresu, tak má českou koncovku - teda já jsem z té starší generace, co se stačil naučit z počítačů jen základ, ale to jde, se v Am. přihlásit na seznam.cz?

Zdravím Vikina (nerovná se Wiki)

0 0
možnosti

Hail Eris

13. 7. 2008 15:49
Re: Zdravím, paní POT,

"ale to jde, se v Am. přihlásit na seznam.cz?"

;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti

Wendolene

11. 7. 2008 7:44
Dobry den!

Jeste me napadlo, jestli by nestalo za to zverejnit nejaka tel.cisla ci web pro pomoc pri domacim nasili. Nikdy nevite, kdo si toto precte. Nahoda je blbec. Treba nekdo, kdo pomoc potrebuje, nebo zna nekoho, kdo by pomoc potreboval.

Nasla jsem toto v CR

http://www.donalinka.cz  Tel. 2 51 51 13 13

V Kanade existuji tzv. Women's Shelters.V USA jsou ruzne linky bezpeci napr. 1 800 SAFE.

Prosim kazdeho, kdo si tyto clanky precte, at zverejni nejaka cisla ci internetove stranky pro pomoc ostatnim. At uz zijete kdekoliv. Co vy na to?

0 0
možnosti

POToole

12. 7. 2008 0:14
Re: Dobry den!

Vynikajici napad!!! K tematu se jeste brzy vratim dalsim clankem, a uvedu tam kontakty i odkazy na tyto clanky! Opravdu skvely napad, dik!!!:-)R^

0 0
možnosti

Renata Baker

9. 7. 2008 0:41
Take takove zeny chapu

Situace je to nelehka, nedokazu si to ani predstavit takto zit. Doufam, ze po precteni tohoto clanku se nejedne pani otevrou oci. Domaci nasili stoupa, ale stale se o nem malo mluvi. Posilam karmu pani Pavline a tesim se na dalsi clanky.R^

0 0
možnosti

nyny.

8. 7. 2008 22:03
dokážu ty ženy pochopit

viz diskuse až do chvíle, nežli se ejdná o dítě, jakmile by mi někdo sáhnul na dítě nebo se choval tak,aby dítě doma nemělo jistotu a pohodu, tak by bylo zle.A to tedy pochopit nedokážu, protože tam musí být zkrátka nějaký problém s mateřským instinktem (výjimku tvoří snad jen ežny, které pochází z násilnických rodin a je to u nich normální model).Myslím, že v této problematice je chyba, že trestně stíhat agresora lze jen na základě oznámení či souhlasu oběti.V této souvislosti je totiž oběť "nesvéprávná", tam by měl konat stát stejně jako u vraždy, bez ohledu na oznámení oběti.Vím, že spousta týrání je skrytá, ale v prokazatelných případech (zranění apod.) by to zkrátka tak mělo být.

0 0
možnosti

blondynka111

8. 7. 2008 21:54
Je tohle

opravdovy pribeh? Jinak karma z krasne CR.

0 0
možnosti

3lipy

8. 7. 2008 8:52
Díky Pavli,

spoustě žen otevíráte oči. Závěr článku by se měl vytesat do kamene! Lidská lhostejnost není normální stav! V L

0 0
možnosti

geo.novotny

8. 7. 2008 3:41
Karma

jako vzdy.

GeorgeV

0 0
možnosti

motylek_02

7. 7. 2008 23:08
a rekla bych

ze ten dabel v nadpise je spis to nesebevedomi a nevazeni si sebe sama, nez ten partner.

0 0
možnosti

motylek_02

7. 7. 2008 22:48
mate fajn zaklad

a stanovit hranice to se doucite.... snadno se rika, hur se dela. je super zazit pocit ze jste milovana, chtena, a druzi z Vas maji radost. Ale ten sok chapu. Ve svych triceti jsem nastoupila do prace kde se ke me chovali pekne a pratelsky. Byla jsem nadsena. Do doby nez jsem zjistila, ze na jazyku med.... a za zady jed. Ze je to maska. Me bohuzel pozornost predtim chybela takze jsem byla vdecna za kazdeho kdo mi ji venoval. Coz mi sebralo schopnost rozlisovani.. proste jsem nechtela videt ze veci nejsou v poradku.

ale dobra zprava je, ze i takova naivita a neznalost je lecitelna a je treba se naucit rozpoznavat komu verit a komu ne.

za clanky jednicka s hvezdickou, asi by to chtelo vic osvety a mluveni o takovych situacich.

0 0
možnosti

POToole

7. 7. 2008 22:56
Re: mate fajn zaklad

Moc dik za Vase prispevky! Ono to nakonec asi bude podobna situace - naivita ci bezelstnost... Ani jedno neni zivotni realita... Me deti ochutnaly horkou realitu vicekrat, ale myslim si, ze jsou lepe pripraveny do zivota... Jo, ta dan z poznani je nekdy kruta...:-( A ano, je treba - mluvit, psat, diskutovat - o tech podstatnych vecech..;-)V

0 0
možnosti
  • Počet článků 64
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5739x
Mám ráda děti, lidi, zvířata, přírodu a život, i když možná ne přesně v tomto pořadí. Snažím se dívat na sebe i svět kolem s úsměvem a nadhledem. Dělám, co mě hrozně baví, a doufám, že mi to tak vydrží.
...

Čas Robinsonů
A Time to Cast Off
...


geovisite