Práce v pohostinství: slušná práce v restaurantech Stará Tkalcovna a TEFITI

Pracovní nabídky v odvětví gastronomie patří k nejvíce nabízeným zaměstnáním v dnešní době. Denně vystaví inzeráty více jak tisíce restaurací, hotelů a kaváren se stejným cílem - najít lidi. Jak poznat správnou příležitost?

Prvně bychom si měli uvědomit, jakým způsobem se k práci číšníka, servírky, barmana nebo kuchaře chceme stavět. Je to o otázce, zda-li to chci dělat dlouhodobě, brigáda na léto, hlavní pracovní poměr, anebo chci kariérní růst? My nabídneme práci všem, kteří vědí co chtějí a práce v gastronomii je baví.

Jsme přesvědčeni, že je to hlavně o vztahu k této práci, mnohdy více než doložitelné vzdělání. Je to o tom mít rád lidi, jídlo a pití, více k tomu nepotřebujete. S tímto krédem vstupujeme do každé spolupráce, proto nabídneme práci každému, kdo má podobný názor, a to je dobrá příležitost!

Samozřejmostí jsou jistoty, které svým zaměstnancům poskytujeme, a to je zázemí silné firmy, řádná smlouva, pozitivní přístup nadřízených, velmi dobré pracovní ohodnocení a taktéž benefity, jako školení, které posouvá vpřed, občerstvení na pracovišti a fitness v našem EFI PALACE hotelu po celý rok zdarma.
Říká se, že gastro je jedna z nejsložitějších zaměstnaní, plná stresu a fyzické námahy. Může tomu tak být, ale pokud pracujete s lidmi, kteří pracují v týmu tak se z dobře placené práce stává i skvělá kolegiální spolupráce, a to je k nezaplacení!
 

My se snažíme tyto hodnoty vkládat do našich gastro provozů. Prozatím je to restaurace Stará Tkalcovna a restaurant TEFITI. První z restaurací se nachází v hotelovém komplexu EFI PALACE na Bratislavské ulici. Již při vstupu do restaurace jste v jiném světě. Moderní, dřevěné linie se stylovým osvětlením, velkým barem a rustikálním prostředím. Speciality jak z české, tak i zahraniční kuchyně.
Více zde: https://www.facebook.com/staratkalcovna.cz

Druhá restaurace se nachází v historické části města Brna, na Zelném trhu, roh nejstarší divadelní budovy ve střední Evropě - REDUTA. Jedná se o středomořský restaurant, kde pokrmy z ryb a mořských plodů připravují italští kuchaři. Restaurace je v elegantním, moderním stylu. V létě provozujeme velkou zahrádku. Více zde: https://www.facebook.com/tefiti.cz

Pokud Vás gastronomie baví, chcete se naučit novým věcem, nebo sami máte co nabídnout, dejte nám vědět a staňte se jedním z nás! Vypsané pozice naleznete na adrese: https://www.e-finance.eu/kariera/

Autor: Ammar Otman | úterý 30.4.2019 16:26 | karma článku: 5,96 | přečteno: 225x