Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Zloděj křičí „chyťte zloděje“

To, co předvádí po světě zuřiví muslimové, lze označit za jistou formu fašismu. Jejich chování připomíná začátky nacistických bojůvek SA. Oficiálně se fašismus zrodil v Miláně 23.3.1919. Od této chvíle začal Mussolini nazývat své hnutí Fasci di Combattimento, což přibližně znamená cosi jako "bojová bratrstva". Nepřipomíná vám to Muslimské bratrstvo?

Vyznavači islámu jsou připraveni zabíjet a zapalovat ambasády kdykoli je k tomu vyzvou jejich duchovní vůdci. Záminkou může být každá negativní poznámka na adresu zakladatele jejich náboženství. Sami ovšem mohou hanět jiná náboženství podle libosti, lhát a překrucovat pravdu.
Islámští duchovní běžně označují věřící židy za „potomky prasat a opic“ anebo obviňují rabíny ze zfalšování Bible. Šíří po světě primitivní lži např. o tom, že prý na Chrámové hoře v Jeruzalémě nikdy židovský chrám nestál, že celý Jeruzalém byl vždy arabským městem apod. S politickými lžemi to je stejné.
V roce 1967 dobyl Izrael území v Judeji a Samaří, které v roce 1948 protiprávně obsadila jordánská armáda. Toto území totiž správně přisoudila Liga národů židovskému národu jako jeho prastarou vlast. Proto obsazení tohoto území v roce 1948 od Jordánska byla okupace „par excellence.“ Co však z toho udělali Arabové? Označili v červnu 1967 osvobozenou Judeu a Samaří izraelskou armádou za „okupaci.“
Islámští duchovní napodobují činy fašistické ideologie nacistů a komunistů. Jejich vůdcové byli rovněž rychle hotovi s každým, kdo je kritizoval: zavřít nebo zabít! Židovští a křesťanští experti podrobují sami svá svatá Písma kritice. Islámští duchovní však za kritiku koránu nebo Mohameda ihned vyhlašují nad autory kritiky trest smrti. To nedělali nacisté ani komunisté. I oni některé protivníky nejdříve uvěznili.
Západ si s islámskou arogancí neví rady. Dělá si naději, že si nakloní muslimské země na svou stranu. Jaký je výsledek? V mnohých islámských probíhá cílená genocida křesťanů. Kde dnes teče krev, kde se válčí? Samé islámské země. Muslimové zanechávají za sebou města v troskách, nutí stovky tisíc uprchlíků opouštět jejich vlast a Západ pak organizuje sbírky…
Z arabského jara se stala podle expertů arabská zima. Američané se podíleli na svržení svého dlouholetého spojence Hosního Mubaraka. K situaci po nástupu Muslimského bratrstva k moci řekl bývalý izraelský velvyslanec v Egyptě Zvi Mazel: „Egyptskou vojenskou diktaturu vystřídala diktatura islámská.“ O situaci v Sýrii se vyslovil dlouholetý izraelský velvyslanec v OSN Dore Gold: „Starý pořádek nahradil dnešní chaos.“
Jestliže se podaří islámským válečníkům svrhnout Assada, s největší pravděpodobností se obrátí proti jordánskému králi Abdullahovi II. a promění Jordánsko v další Hamastán. Ani v arabské autonomii není klid. Tamní nepokoje dělají starosti předsedovi Abbásovi, o kterém vyšlo najevo, že se podílel na masakru izraelských olympioniků v Mnichově v roce 1972. Jeho důvěrník Kifah Radaideh prozradil: „Náším cílem nikdy nebyl mír, ale celá Palestina.“
Ale ani muslimské nepokoje nejsou celosvětovým nebezpečím pro civilizované národy. Tím je vývoj v Íránu. Před 5 lety disponoval islámský režim 800 kg obohaceného uranu. Dnes má k dispozici až 6,5 tuny. Nedávná konference tzv. nezúčastněných zemí v Teheránu silně připomínala atmosféru 30. let v Německu. Nejvyšší islámský duchovní Chameneí opět označil Izrael za „rakovinový nádor“ a varoval, že „jediná atomová bomba udělá konečnou čáru za dějinami sionismu.“ Nikdo si neumí představit situaci, kdy by íránský režim předal atomovou zbraň teroristům.
„Izrael vyváží do světa vyspělé technologie, ne tyranie a terorismus“, řekl kandidát na post prezidenta USA Mitt Romney. Přesto protiizraelská propaganda neutuchá, spíše naopak. Kolik přátel Izraeli zůstává?

Autor: Karel Orlík | pátek 21.9.2012 8:35 | karma článku: 29,84 | přečteno: 1370x
  • Další články autora

Karel Orlík

Odešel další mně známý bloger

Časně ráno v neděli podlehl v olomoucké nemocnici těžké nemoci známý náboženský bloger Mgr., ThLic. Karel Sýkora.

28.11.2022 v 15:45 | Karma: 20,95 | Přečteno: 789x | Diskuse| Osobní

Karel Orlík

Dvě konference pokrytců s nulovým výsledkem

Ve dnech 6. -15. července 1938 se uskutečnila konference, na kterou by svět nejraději zapomněl. Konference v Evianu byla pro židovský národ nejvýznamnější konferencí v historii.

6.7.2022 v 7:05 | Karma: 17,69 | Přečteno: 436x | Diskuse| Společnost

Karel Orlík

Když si církev osvojí jazyk nepřátel Izraele

„Druhého spatřil Jan (Křtitel) Ježíše, jak jde k němu, a řekl: „Hle beránek Boží, který snímá hřích světa.“ (Bible, evangelium Janovo 1,29) „...šelma vyvstala ze země: měla dva rohy jako beránek, ale mluvila jako drak." (Zj.13,11)

5.7.2022 v 11:30 | Karma: 12,02 | Přečteno: 318x | Diskuse| Společnost

Karel Orlík

„Zachránit planetu“, nebo svůj vlastní život?

„Jaký prospěch bude mít člověk, získá.li celý svět, ale svůj život ztratí? A zač získá svůj život zpět?“ (Bible, Matouš 16, 26)

30.6.2022 v 6:54 | Karma: 15,74 | Přečteno: 253x | Diskuse| Společnost

Karel Orlík

Kdo je zločinec, pan Rychetský nebo Bůh?

„Blaze člověku, jenž našel moudrost, člověku, jenž nabyl rozumnosti.“ „...Naší moudrostí je Ježíš Kristus...“ (Bible, Přísloví 3,13; I.list Korintským 1,30)

19.6.2022 v 18:27 | Karma: 20,38 | Přečteno: 544x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Ženě se do ruky zakousl pes. Muž, který jí přispěchal na pomoc, zvíře zabil

29. května 2024  15:12

Ženu v Žihli na Plzeňsku vážně pokousal volně pobíhající pes. Na pomoc jí přiběhl příbuzný, který...

„Krok ke třetí světové.“ Ukrajinci zasáhli klíčovou ruskou radarovou stanici

25. května 2024  12:55

Ukrajinská armáda zřejmě tento týden zasáhla významnou ruskou radarovou stanici, která je součástí...

Brutální útok nožem v Mannheimu, policista po něm bojuje o život

31. května 2024  13:12,  aktualizováno  18:49

Šest lidí v pátek utrpělo zranění při útoku nožem na náměstí v centru německého Mannheimu, uvedla...

Nemocnému synovi vstříkla do krve vodu. Chtěla jsem, aby to skončilo, řekla

29. května 2024  13:51

Mimořádně nešťastný případ matky samoživitelky a jejího vážně nemocného dítěte řeší Městský soud v...

Velký podfuk s výsluhou, nemocenská i v civilu. Policisté obírají stát o miliony

31. května 2024

Premium Státu rapidně rostou výplaty výsluh pro policisty, hasiče, celníky či dozorce. Loni Česká republika...

V Indii po šesti týdnech skončily parlamentní volby. Očekává se vítězství Módího

1. června 2024  17:30,  aktualizováno  19:44

V sobotu završila Indie po šesti týdnech proces parlamentních voleb, ve kterých současný premiér...

Humorem proti trollům. Evropa se chystá na volby plné dezinformací

1. června 2024  19:27

S rozvojem umělé inteligence (AI) vzrůstá nebezpečí, že se útočníci budou snažit ovlivnit nebo...

KOMENTÁŘ: Atentát na velké rudé zvíře se stal šablonou pro politické procesy

1. června 2024

Premium Před 76 lety, 27. května 1948, jen tři měsíce po komunistickém puči, byl spáchán atentát na...

Propalestinští demonstranti vtrhli do muzea v New Yorku. Zasahovala policie

1. června 2024  18:47

V pátek vtrhly stovky propalestinských demonstrantů do Brooklynského muzea v New Yorku. Nad jeho...

  • Počet článků 288
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1081x
Zajímám se o dění okolo nás

Seznam rubrik