Z arabské mládeže se staly krvelačné bestie pod vedením Abbáse a antisemitů v EU

Právem se říká, že mládež je budoucnost národa. Pro civilizované národy to platí. Izraelci to údajně vyšroubovali s láskou k dětem téměř do extrému.

Právem se říká, že mládež je budoucnost národa. Pro civilizované národy to platí. Izraelci to údajně vyšroubovali s láskou k dětem téměř do extrému. Známý je výrok bývalé izraelské premiérky Goldy Meirové: „Odpouštíme Arabům, že nás zabíjejí, ale nikdy jim neodpustíme, že přinutili zabíjet naše mládence.“

Za peníze daňových poplatníků v EU se tisknou školní učebnice pro arabskou autonomii a pro Gazu. Jsou plné nenávisti k Židům a výzev k násilí. Děti se vychovávají tak odporným způsobem, že jejich největším touhou je „umřít jako mučedník“, tj. jako teroristé. Předseda arabské autonomie byl pravou rukou arciteroristy Arafata, takže jen hlupák by mohl uvěřit, že se z něho stal umírněný politik. Zůstal podlým lhářem, jakým byl do své smrti i Arafat. Do světa pouští fráze o míru a své poddané podněcuje k násilí proti Židům pustou lží, že Izrael ohrožuje mešitu Al-Aqsa, kterou oni musí bránit vražděním Židů.

Už několik měsíců se vrhají Arabové, mladí i starší, na izraelské vojáky, policisty, těhotné ženy i starší bezbranné Izraelce s touhou zabíjet. Noži, sekerami, střelnými zbraněmi i automobily. Odkrývají tím svou pravou tvář a prokazují zcela jasně, že nejsou zralí na samostatný stát. O ten jim nejde a nikdy nešlo. Jediným cílem je zničení Izraele.

Kdo je podporuje milionovými dary, stává se spoluviníkem a má krev na rukou také. Kdyby museli pracovat, neměli by tolik času vymýšlet teroristické útoky. Proč by nezabíjeli, když je EU bezpracně živí. Proč nevolá nikdo z politiků EU Abbáse k odpovědnosti za řádění jeho poddaných? Může se někdo divit, že si 48% Izraelců přeje deportaci všech Arabů z jejich země? Proč nezasedá Rada bezpečnosti OSN? Copak je povoleno vraždit v bílý den téměř denně už půl roku? S kým má Izrael vyjednávat o mírovém soužití? S těmi nelidskými zrůdami, které arabská autonomi oslavuje jako hrdiny? Podporovat takovou autonomii znamená být spolupachatelem zmíněných zločinů.

Autor: Karel Orlík | čtvrtek 10.3.2016 20:07 | karma článku: 36,29 | přečteno: 1058x