Španělský levičák Borrell dostal přes prsty

Socialista Josef Borrell se vžívá do role „Ministra zahraničí EU.“ Jako správný levičák chtěl přinutit členské státy EU, aby jednomyslně odsoudily americkou Dohodu století (DS).

Socialista Josef Borrell se vžívá do role „Ministra zahraničí EU.“ Jako správný levičák chtěl přinutit členské státy EU, aby jednomyslně odsoudily americkou Dohodu století (DS). Rakousko, Itálie, Maďarsko, Česká republika, a dvě nejmenované země, jeho nátlak odmítly a jeho antisemitský pokus zablokovaly!

Borrell, spolu s dalšími socialisty v EU, podporuje arabskou žádost, aby se Izrael stáhl na hranice před 5. červnem 1967, aby byl Jeruzalém rozdělen na dvě hlavní města, a aby 400 tisíc Izraelců opustilo území Judeje a Samaří. Podpora arabského návrhu na návrat Izraele před 5. červen 1967 je pohrdáním židovských obětí II. pokusu o holocaust. Možná je socialistům v EU líto, že se tehdy Izrael nenechal zahnat „do moře“ a dávají tak Arabům druhou šanci.

Americká DS jistě není ani zdaleka dokonalá, ale je nejlepší z nejhorších. Některé Izraelce nepotěšila, např. židovské komunity v Judeji a Samaří, ale také ji podpořily některé arabské země, které se nezalykají nenávistí k Izraeli. Návrh v DS na odzbrojení Arabů v pásmu Gaza i v autonomii zní nadějně, ale to by museli Arabové odevzdat všechny nože i auta, neboť i ty používají jako vražedné nástroje. Vraždit se dá i kameny a těch je v Judeji a Samaří dost.

Rozumím Arabům, že se nemohou vzdát islámu, je to jediné co mají. A právě islám je inspiruje k zabíjení Židů i ostatních „nevěřících v islám.“ Vidím jen dvě řešení: buď se Arabové zřeknou všech výzev koránu k zabíjení, anebo musíme všichni počkat na den Božího soudu.

Autor: Karel Orlík | středa 5.2.2020 10:51 | karma článku: 37,12 | přečteno: 1345x