Řízená migrace a politika „multikulti“ jsou vzpourou proti Bohu

Většina dnešních politiků se k Bohu nehlásí, ale raději si sami na bohy hrají. Vytvářejí politiku, která v Evropě křesťanství pomalu likviduje. Má ho nahradit islám.

„Bůh…určil…hranice lidských sídel“, čteme v Novém zákoně (Sk.17,26). Proto mají všechny národy „svá území“, své státní hranice. V Evropě lépe řečeno „měly“. Prosadil se volný pohyb osob a zboží. Pokud státy bez hranic mezi sebou spolupracují, je to pro jejich obyvatele velká výhoda. Zejména tehdy, mají-li navíc společné kulturní dědictví. Žádná jiná kniha nebyla větší inspirací pro evropskou kulturu, než Bible.

V 11. století tvořila náboženská díla v umění 95 %, zatímco sekulární díla jen 5 %. V 17. století to už bylo téměř vyrovnané. Ve století 20. byl poměr sekulárních děl v umění 96 %, oproti 4 % děl náboženských. Křesťanství v Evropě pomalu nahrazuje islám, za velkého přispění levičáků a stoupenců politiky multikulti.

Proč se muslimové tlačí do Evropy? Svými sektářskými válkami zdevastovali Afghánistán, Irák, Libyi a velkou část Sýrie. Proč nehledají útočiště v na ropu bohatých islámských zemích? Přece nebudou „nosit dříví do lesa“, když je zapotřebí islamizovat „nevěřící Evropu“. Evropanům chtějí vnutit svou primitivní, násilnickou kulturu.

Muslimové chtějí islamizovat i Afriku. S jakým výsledkem? Např. Niger je převážně islámský, patří k nejchudším zemím v Africe a negramotnost tam činí 80 %. Je snadné devastovat svou zemi a pak chtít žít v cizí zemi ze sociálních dávek. Ale je to velice nemorální!   

p.s. Děkuji všem přátelům za modlitby za mé zdraví.

 

Autor: Karel Orlík | čtvrtek 3.8.2017 19:51 | karma článku: 37,01 | přečteno: 1214x