O uprchlících

Levicoví propagandisté vždy tvrdili, že se má Evropa otevřít pro uprchlíky. Viděli v nich hlavně své potenciální voliče. Dnes má z nich Evropa těžkou hlavu. Podle tisku požádalo v EU o azyl 626 000 lidí.

Vyhověno bylo 185 žadatelům. Jako křesťan přeji všem lidem, aby se jim dostalo denně střechy nad hlavou, potravy a ošacení. Je otázka, kdo jim to má poskytnout? Na prvním místě jistě jejich domovská země. 80% zemí, odkud podle tisku pocházejí žadatelé o azyl v EU, jsou země islámské. Jak je možné, že muslimští vládci, mající almužnu jako jeden z pilířů svého náboženství, nejsou schopni uspokojit základní lidské potřeby? Přitom 60% zemí, odkud uprchlíci přicházejí, rozvrátili vyznavači islámu.

Azyl znamená útočiště. Azylanti utíkají většinou před hladem a válkou. Většina vlád z 55 afrických zemí umí potřeby svých obyvatel uspokojit. Je známo, že za chudobu mohou většinou zkorumpované vlády, které utrácí miliardy dolarů na zbraně. Proč ale utíkají obyvatelé Kosova? Toto bývalé srbské území se podařilo islámským teroristům, za přispění bombardérů z NATO, odtrhnout od Srbska. Mají, co chtěli, proč potom svou vybojovanou „vlast“ opouštějí?

Tvrdí se, že státy jsou udržovány idejemi, na kterých vznikly. Kosovo bylo odtrženo od Srbska terorem a loupežemi. Svědectví o tom poskytla česká televize pořadem „Uloupené Kosovo“. A v Kosovu bují zločin, násilí a korupce. Kosovští islamisté ale chtějí další území a vyvolávají chaos i v sousední Makedonii. Mají stejný cíl jako v Kosovu: uloupit další území pro islám. Vládnout neumějí, bojovat ano.

Jako myšlení korumpuje jazyk, může jazyk korumpovat myšlení.“ Georg Orwell

 

Autor: Karel Orlík | neděle 17.5.2015 12:36 | karma článku: 30,57 | přečteno: 863x