Brutální útoky na Kalouska

Z mých dosavadních článků je zřejmé, že moji parketou je náboženství. Ale hysterie okolo Miroslava Kalouska mě nutí k vyjádření. První reakci na hon na ministra financí je dilema: buď je Kalousek mimořádně inteligentní zločinec, nebo policie, státní zastupitelstvo a justice jeho zločiny kryjí.

Při sledování projevů v parlamentu byl vidět obrovský rozdíl mezi primitivními projevy levicových odpůrců ministra financí a ministrovými argumenty. Vybarvily se i „veverky“. Pod vedením svého svazáckého šéfa se spojili s levicí v naději, že jim to v příštích volbách přinese nějaké body.
 
Pomalu zapomínáme, že Zákon č. 198/1993 sb. o protiprávnosti komunistického režimu označil komunistický režim od roku 1948-1989 za zločinný a Komunistickou stranu Československa za organizací zločinnou a zavrženíhodnou. Kdo by propagoval ideje NSDAP, skončil by pravděpodobně ve vězení. Propagovat bývalý komunistický režim je dovoleno nejen v ČT. Stále běží staré týdeníky o úspěších socialismu, komunismu apod.
 
Levice je posedlá touhou po moci. Nepokrytě přiznává, že hodlá z církevních restitucí udělat předvolební téma. Je to podlost s velkým P. Sází na většinovou lhostejnost české veřejnosti k církvím. Česká republika upravuje své vztahy s církvemi jako poslední země postkomunistického bloku
 
Když se to levičákům hodí, se vším se hned obracejí na Ústavní soud. Ale v případě církevních restitucí jdou svou rétorikou proti jeho rozhodnutí. Další důkaz o licoměrnosti levice. V době zločinecké vlády komunistů platilo, že pravdou bylo to, co nejvíc komunisté hanili a naopak.
 
Bible radí: „Nepřidáš se na stranu většiny, páchá-li zlo.“ Proti Kalouskovi páchá brutální nátlak levice a přidávají se všichni, kteří dávají přednost dnešku před budoucností svých dětí a vnuků. Doufám, že to Miroslav Kalousek ustojí stejně, jako Václav Klaus v zápase s „globálními oteplovači.“ Držím mu palce.
 
Dnešní titulek na novinky.cz: „Klima se za posledních 2000 let soustavně ochlazuje, dokazují vědci.“ A většina dala Gorovi Nobelovou cenu za tvrzení opačné!

Autor: Karel Orlík | neděle 15.7.2012 18:35 | karma článku: 22,34 | přečteno: 2173x