Antisemité na internetu

Po přečtení článku Daniela Veselého v Britských listech z 25.5.2011 mohl mít čtenář pocit, že se ocitl v době před Listopadem 1989. Klasický antisemitismus! Tento mladý muž, ve snaze propagovat arabskou věc, nám ukázal nevšední domýšlivost, aroganci a sprostotu.

Odkud se v něm vzala averze k Izraeli? Mnohé už odhalil tím, že nepřímo označil holocaust za „floskuli“, za bezobsažnou věc. Vyvraždění 6 milionů Židů je pro Veselého téměř n i c. Projev izraelského premiéra v Kongresu byl podle Veselého „plný lží“, aniž rozebral jedinou lež.
Veselý ve své aroganci označil kongresmany za „úslužné publikum.“ Netleskám všemu, co vyjde z dílny amerických Demokratů: bombardování Jugoslávie v únoru 1999, nařízené Clintonem, snaze Demokratů vytlačit křesťanství z americké společnosti, Obamově ochotě bombardovat Libyi…, ale označit členy Kongresu takovou nálepkou je hanebné.
Daniel Veselý píše své články v komunistickém duchu. Staví fakta naruby. Malá ukázka: když přišlo několik Arabů při násilném překročení izraelské hranice o život, Veselý popsal izraelskou ochranu hranic „vražděním.“ Takový je to pisálek! Nemá zjevně radost z toho, že Židé už nejsou bezbranné ovce, že se umí bránit a odmítají druhý holocaust. Spíše ho to žere!
Měl byste se stydět, pane Veselý. Svou nenávist k Izraeli jste špatně ukrýval. Ač se snažíte sebevíce pošpinit „židovskou věc“, u slušných čtenářů nemůžete uspět. Dnes je velice snadné najít na internetu pravdu o arabsko-židovském konfliktu. Ale u negramotných byste šanci měl.

 

Článek pana Veselého v Britských listech k přečtení zde: Izraelský premiér v projevu před americkým Kongresem pohřbil možnost mírového uspořádání na Blízkém Východě

Autor: Karel Orlík | úterý 31.5.2011 19:19 | karma článku: 26,30 | přečteno: 1795x