51 úředníků ministerstva zahraničí Spojených států islámských vyzývá k válce

Zprávy iDnes převzaly informaci The Wall Street Journal o protestu 51 úředníků ministerstva zahraničí USA proti Obamově politice v Sýrii. Vyzývají k vojenským akcím amerických jednotek proti syrské legální vládě.

Jinak se prý míru nedosáhne. Tato tupost amerických úředníků je donebevolající.

Svědectví církevních představitelů, české velvyslankyně v Damašku i jiných syrských občanů žijících v ČR bylo jednomyslné. „Syrský prezident Bašír Assad není zrovna anděl, ale vedl zemi k toleranci a prosperitě.“

Protože je sám příslušníkem náboženské menšiny alavitů, držel ochrannou ruku také nad jinými menšinami, včetně té křesťanské. Křesťané v Sýrii mohli svobodně projevovat svou víru, přijímali zahraniční kazatelé a organizovali křesťanské tábory pro mládež. Komu to vadilo? Samozřejmě islámským duchovním, kteří jsou plní nenávisti vůči křesťanům. Islámská propaganda, spolu s islámskými přisluhovači, představovala světu situaci v Sýrii jako „občanskou válku“.

Proč by se „občané“ bouřili proti vládě, když měli největší životní úroveň ze všech okolních arabských zemí? Druhou velkou lží islámské propagandy bylo tvrzení o „umírněných odpůrcích“ režimu. Žádný umírněný občan, protestující proti své vládě nenosí na veřejnosti zbraně. Ty desítky tisíc rebelů v Sýrii se organizovaly z profesionálních islámských zabijáků, které prezident Assad správně nazývá teroristy.

Kdo tyto islámské zabijáky podporuje, je spolupachatelem jejich zločinů. A nepochybně jsou zločinci všichni, kdo je vyzbrojují a cvičí. Těm 51 americkým hlupákům nestačila libyjská lekce a touží přeměnit kdysi prosperující syrskou zemi v libyjský chaos. Není těžké pochopit, že muslimský Afroamerčan Barack Husajn Obama preferuje islám. Okolo sebe má muslimské poradce, podporuje přistěhovalectví muslimů do USA, cituje v projevech ze „svatého koránu“ a brání nazývat islámské zločiny pravým jménem.

Jestli Obamovi a Clintonové američtí voliči v listopadu dovolí ještě více měnit zemi na Spojené státy islámské, ukáží volby. Donald Trump plánuje takové levicové rejdy překazit a dvéře muslimům zavřít, za což je pochopitelně Obamou, Clintonovou i americkou levicí tvrdě kritizován. Pro levičáky v EU jsou všichni myslící aktivisté, kteří chtějí zastavit islámskou invazi do Evropy fašisté a politici zase populisté. Kdo odsuzuje Donalda Trumpa, měl by si připomenout, že přinejmenším do 16 islámských zemí nesmí vstoupit žádný Žid!

Slušelo by se, kdyby levicoví přisluhovači islámu v USA i EU protestovali v těchto zemích: Afghánistán, Alžírsko, Bangladéš, Brunei, Omán, Libanon, Kuvajt, Írán, Irák, Súdán, Jemen, Malajsie, Pákistán, Indonésie, Saúdská Arábie i Spojené Arabské Emiráty.

Autor: Karel Orlík | pátek 17.6.2016 9:49 | karma článku: 38,78 | přečteno: 1444x