Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Našim politikům vyrábějí předvolební kampaně ani ne tak jejich stranické sekretariáty, jako spíše marketingové agentury, takže zvolení politikové jsou často "hezky přitrouble" zmatení - a co by měli vlastně pro voliče začít dělat, většinou vůbec ani nevědí. [>-] !!

0 0
možnosti
Foto

Je i pro mne zcela nepochopitelné, že stát nemá dlouhodobé vize, kam směřovat a co je vhodné a potřebné konat ve prospěch svých občanů. Myslím tím zásadní směrování nepodléhající aktuálně vládnoucím stranám a jejich zájmům; pokud se ovšem na něčem takovém dokážou ti partajníci domluvit.

Vycházím z toho, že žádný dlouhodobý dokument tohoto druhu neexistuje, protože jsem se nesetkal s jeho prezentací či dokonce s předložením veřejnosti k připomínkám. Je to také znát na řízení státu, kdy lítáme vod tý kantny do tý kantny, ale moc dopředu to není.

1 0
možnosti
DS

Dovážené automobily z Německa jsou v daleko lepším stavu než je průměr našeho vozového parku. To se týká zejména tzv. Opa Autos, starších aut po důchodcích, i 20 a více let starých a s minimálním nájezdem, a opravených aut po malých bouračkách získaných na aukcích pojišťoven. Ale i obyčejné prodeje bývají v dobrém stavu. Navíc dojezdit stará auta je výrazně ekologičtejší než kupovat nový elektromobil.

4 0
možnosti
MK

To ale zelená lobby nechce.

0 0
možnosti
  • Počet článků 388
  • Celková karma 25,27
  • Průměrná čtenost 641x
Jsem autorem časopiseckých sloupků, tří sbírek anekdot, monografie o herci a spisovateli Pavlu Boškovi, několika dokumentárních filmů z cest do Afriky a USA, spoluautorem knihy rozhovorů s Nestory české advokacie a cestovních deníků z poutí do Santiaga de Compostela. Překládám knihy a dramata z němčiny. Věnuji se aktivně folkové hudbě, jsem autorem asi padesáti písniček, které jsou pravidelně prezentovány v Balbínově poetické hospůdce.

Seznam rubrik