Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

djcharlie

5. 5. 2010 16:35
Kupředu hleď!

Před námi jsou volby, které rozhodnou o budoucnost této země. Myslim, že teď není důležité hodnotit, jak se kdo choval v minulosti, ale odhadnout, jak se bude chovat v budoucnu. Jiří Paroubek je velice schopný politik, to mu nikdo z konkurentů nemůže upřít. Že tuto schopnost využívá zejména ke svému prospěchu, nikoliv k prospěchu národa, je věc jiná. Ostatně, kdo z dnešních politiků se chová jinak?

Hlavním problémem u tohoto člověka vidím v tom, že nemá národu co nabídnout. A tím myslím národu jako celku. Jeho "program" je zaměřen pouze na sociálně nejnižší vrstvy, které v mnohých připadech nejsou schopny ani náznakem domyslet dopad zmiňovaných návrhů. Každopádně jak je vidět, je tato taktika ve stylu "Soused má krásný prase. Aha, a ty chceš taky takový? Ne, já chci aby mu chcíplo.", velmi účinná.

Já osobně vidím východisko ve volbě nové partaje. Víc, než ti dosavadní krást nebudou, a třeba mezi nimi bude někdo, kdo bude krást míň.

0 0
možnosti
RT

čuk2gek

9. 4. 2010 13:14
Tak bacha na věc! Ídeje Února ´48 JSOU stále

výzvou pro mladé. Jinaksme v pérdeli pane hrábě. Pravidelně svým potomkům, kteří jsou pochopitelně doleva, tím si musí projít každý, vysvětluju ty ídeje.

Druhak, snad každý politik trpí, tu marginální, tu hlubší poruchou osobnosti. Ale páč jsou volení, nelze před nástupem do funkcí požadovat psychovyšetření.

Třeťak, puchejř se veřejně přiznává, že vládne pseudomarketingově, podle momentální prúzkumu minění, čili od vejplaty qejplatě. S těmi, co nevědí vocogo, nehneme.

Čtvrtak, ergo kdo nejde qolbám, volí oranžorudé, zítra naše vlajky rudé na stožáry světa vyletí.

Co vy nato šneci?

0 0
možnosti
E

Edenic

6. 4. 2010 23:00
Mrazí mě

z toho, že cca ještě před rokem lidé v mém okolí nepovažovali Paroubka za hrozbu. Jsem rád, že se situace změnila a ještě není pozdě. Jinak s tím socialistickým vměšováním do sportu. To není žádná novinka, ale typický rys všech totalitních režimů, které si na sportovních úspěších (státem kontrolovaných) stavěli falešné pomníky své krachující ideologie.

0 0
možnosti
M

muller37

6. 4. 2010 23:09
Re: Mrazí mě

přesně takR^

0 0
možnosti
PF

PAv77

6. 4. 2010 22:06
Že vás to baví...

Pročítám si články a diskuze a divím se,že vám to stojí za to.Chápu,že má každý určité názory a preference.Ale tyhle články zaměřené jednosměrně neuznávám.Obzvlášť,když se autor ohání seriózností a přitom z každého článku čpí zaujatost.Kdyby lidé dokázali hodnotit všeobecně,bez toho,aby byli zaměření jedním směrem a neprosazovali pouze svoje přesvědčení,bylo by to o něčem úplně jiném a možná bychom se něco zajímavého dozvěděli.V tomhle případě těžko=převážně určeno odpůrcům ČSSD,popřípadě Paroubka.Nejhorší je fanatismus a je jedno čeho se týká(politika,náboženství).Zajímalo by mě,jestli se autor mezi tyhle politické "fanatiky" řadí,opravdu nevidí věci kolem a věří slepě pokrytcům v politice-tady evidentně těm modým.Nebo si jen chce touto cestou zvýšit svoje ego!?Řeší mindráky,nudí se?Vždyť snad každej vidí,co tu ODS i ČSSD léta předvádějí.Tyhle 2 strany v globálu skoro nic dobrýho nepředvedly.Jsem zvědavej,kdo se do mě teď naveze.Bohužel nemám dukáty=omezená možnost příspěvků.Zdar:-P

0 0
možnosti
M

muller37

6. 4. 2010 22:50
Re: Že vás to baví...

Pokud považujete slušné hodnocení výroků určitého politika za fanatismus, je to váš problém, a je vedlejší, jestli je to hodnocení třeba zaujaté.

To že mé články neuznáváte je jistě vaše právo, proto jediné, co vám mohu vřele doporučit, nečíst je. R^

0 0
možnosti
BH

BoboHml

6. 4. 2010 8:04
vytrhal jste věty z kontextu a to se mi nelíbí

to nejsou fakta

0 0
možnosti

Oleg Masopust

6. 4. 2010 7:57
Tisíckrát opakovaná lež se stane pravdou

0 0
možnosti
MP

Vrah

6. 4. 2010 9:24
Re: Tisíckrát opakovaná lež se stane pravdou

Možná, že autor opakuje některé lži, ale když už mu to chcete takhle vytmavit, bylo by vhodné ty lži pojmenovat a vyvrátit, bo jinak je váš příspěvek jen výkřik do tmy.

Když někoho nazvete lhářem a patřičně to nezdůvodníte, můžete být snadno za lháře (a nadto i nactiutrhače) považován sám.

0 0
možnosti

martin013

6. 4. 2010 7:55
Výroky

Tak nevím, jestli jste víc historik, nebo hysterik.... Ale když už podnikáte ty výlety do minulosti, neměl byste vynechávat kontexty, ve kterých byly výroky proneseny. Pro srovnání bych vám dal příklad výroků pana Topolánka, kdy se našlo mnoho amatérských politologů (i zde na blogu), kteří cítili potřebu národu dovysvětlovat kontext předsedových slov. Samozřejmě, že i většina Paroubkových slov má svůj kontext. Osobně bych se hroutil jen z toho z roku 1978, ale chápu, pokud se někdo chce hroutit i z těch ostatních. Abych nebyl obviněný z obecného tlachání, tak uvedu příklad toho "kontextu". Víte přece velmi dobře sám, že památná věta "Kdo z vás to má?" byla reakcí Paroubka na tiskovce, kde prezentoval své příjmy v plném rozsahu. V tisku se totiž množily spekulace, že se mu nekryjí příjmy a výdaje. On se JEN takto zeptal novinářů, jestli jejich příjmy dosahují těch jeho. Jak prosté. No vidíte a vám se zdá, že se chlubil, povyšoval a vytahoval. Podle mě se JEN bránil spekulacím v tisku.

0 0
možnosti
BH

BoboHml

6. 4. 2010 8:03
Re: Výroky

R^

0 0
možnosti
VJ

velký jarda

6. 4. 2010 7:10
Obrovská karma

To by se mělo vydat jako příloha učebnic na základní škole a každý měsíc zkoušet.

0 0
možnosti
JE

jo.hanna

6. 4. 2010 7:08
Nejsem

z Prahy, ale když jsem o víkendu projížděla, zaznamenala jsem opravdu vtipné recesistické bilboardy ve stylu ČSSD. Všem dominuje usměvavý vúdce strany a slib jak ze socdemácké kuchařky. Namátkou: zruším ranní vstávání!!  Zrušíme ranní kocovinu!! Vrátím vám Elvise!!!  Popravdě... o co je to reálnější než heslo o eliminaci korupce a snížení cen energiíí z oficiálních bilboardů ?

0 0
možnosti

kabel

6. 4. 2010 3:29
já karmuju

;-) dobrýR^

0 0
možnosti
  • Počet článků 34
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4268x
Liberálně-konzervativní člověk, politik, financial advisor, eurorealista, antienvironmentalista a z povahy rodinné antikomunista.