Strasti a starosti konzervatismu

Svět se neustále mění, stává se složitější, vynořují se nové skutečnosti a nejistota stoupá. Hluboce zakořeněné "pravdy" jsou pod útokem vědy a progresivismu.

Burácení motorů, svištění pneumatik, prach a omamná "vůně" benzínu - po koňském spřežení a parních lokomotivách si EU vzala do hledáčku další fosilní způsob dopravy, spalovací motorová vozidla. Náhradou jsou podivně tiché a k přírodě šetrnější eko-marxistické elektromobily bez zápachu. Každý konzervativec přeci ví, že za tím je komunismus, protože přeci všechna pravidla, která omezují kapitalismus a zisk, jsou komunismus - včetně zákazu dětské práce a otroctví - vždyť jsou ti zoufalci ochotni pracovat i za málo!

Kde jsou ty staré časy, kdy ovzduší bylo plné kouře a lidé trpěli dýchacími potížemi, děti byli hnány do dolů a ženy se neuměli ani podepsat? Kapitalismus tehdy nebrzdila ani bezpečnost na pracovišti nebo omezení věku pro ženskou prostituci. Pak ale přišli pokrokáři a s nimi feministky, sociální politika, enviromentalismus, evoluce a LGBT.

Starý a léty vybroušený svět se ale každý den žene do záhuby, Bůh z tohoto světa mizí, jako by nikdy nebyl, a zítřek přináší další nejistoty. Přichází léto, sněhově bílý muž se vytrácí a nahrazuje ho hnědý a rudý, všude se rojí podivné mužatky s pupky a prsy. Zvláště v tomto období každý alfa samec zaváhá, "jsem ještě muž, když mám prsa, jako má žena? Chytil jsem homosexualitu? Je BLM už i u nás?" Ptá se. Pak ale záplavu myšlenek spláchne pivem, příjemně to zabublá v mozku a je zase klid.

Další den je ale výzvou, každá novinka je stresující. Pokrokáři si nedají říct a znovu vymýšlí, jak prolomit další tradiční hradbu božích přikázání. Útočí zleva a chtějí mzdové ohodnocení stejné pro ženu, jako pro muže, nebo lidské zacházení s menšinami. Cožpak nemají nikdy dost? To opravdu nevidí, že muž je předurčen vládnout, nedávali snad v hodinách biologie pozor, neví, že pleš na temeni tvoří korunu, varlata jablko a penis žezlo?

Dějiny neznají ženy, které by vládli, či svazky dvou mužů. Kleopatra byl muž a císař Nero si nemohl vzít muže. Je to všechno spiknutí Sorose a Iluminátů, živé přepisování historie. Jen hermeticky uzavřená konzervativní mysl zná pravdu.

Bůh s námi!

 

Osvěta osvobozuje a pokrok nezastavíte, zlatíčka! :P

 

Autor: Ondřej Flégl | pátek 2.6.2023 10:38 | karma článku: 6,19 | přečteno: 473x