Také hladíte ženy po zadku?

Slovenský herec Maroš Kramár ano, a rád. Bohužel byl u toho viděn, natočen a zveřejněn. Kauza pak zasáhla celé Slovensko.

Pro ty, ke kterým se ta pikantní záležitost ještě nedostala, malé shrnutí. V průběhu natáčení pořadu Inkognito na televizi Joj se Kramár dotkl pozadí zaměstnankyně televize, maskérky Martiny Glaserové. Inkognito je zábavný pořad, kde čtveřice herců hádá povolání hostů a na závěr pořadu bývá odvysílán sestřih humorných scén z natáčení. Tentokrát mezi nimi byla i ta, s Kramárovým prstem.

A nastalo pozdvižení. Maroš Kramár byl označen za sexistu, který svým chováním urazil nejen onu maskérku, ale de facto všechny ženy na této planetě. Feministky vytáhly do boje, vedení televize Joj bylo podrobeno kritice olbřímých rozměrů a Maroš Kramár si možná vyslouží Jojkový ban.

Jestliže jsou některé ženy Kramárovým jednáním zhnuseny, sama postižená maskérka prohlásila, že ji to neurazilo, s Marošem se zná a brala to jen, jako přátelské  pošťuchování.  Okamžitě pak bylo napsáno, že je to typická reakce ženy, která má obavu se ohradit a je pod vlivem  zažitého přesvědčení, že muž si může dovolit vše. 

Je na místě, aby ženy měly možnost se bránit urážkám a nevhodnému chování mužů, ale americký model přístupu k něžnému pohlaví ať zůstane tam, kde je. Vzpomínám si  na vyprávění Arnošta Lustiga, kdy na začátku svého působení  na washingtonské American University, byl upozorněn, že nemá kolegyním ani studentkám dávat přednost ve dveřích. Mohlo by to být bráno jako harašení.

Jeden novinář s nadsázkou  poznamenal, že jsou dva druhy žen, kterým Kramárovo chování vadí. Ty, které závidí,  a ty, které by nikdo po zadku v životě neplácl. 

Pokud vás tedy pánové, přepadne chuť si plácnout, udělejte to pořádně. Poplácejte nejen tu, kterou to potěší, ale i ty ostatní. Potom možná nedopadnete jako Maroš Kramár.

 

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Petr Omelka | úterý 16.6.2020 13:55 | karma článku: 47,39 | přečteno: 16911x
  • Další články autora

Petr Omelka

"Vy tupci, to není naše hymna!"

2.7.2021 v 18:22 | Karma: 27,57

Petr Omelka

Učitele vyhodili z práce za YouTube

27.5.2021 v 11:01 | Karma: 32,03