Pavel Novotný má novou ulici, Magorovu

Starosta Pavel Novotný, pokračuje ve zviditelňování svého působení. Řeporyje jsou první obcí v ČR, která bude mít Magorovu ulici.

Na posledním sjezdu ODS Pavel Novotný peskoval přítomné starosty za špatnou propagaci svých obcí a měst. Narážel při tom na to, že díky němu se o "bezvýznamných" Řeporyjích mluví nejen v celé naší republice, ale i v Kremlu.

Měl dozajista pravdu v tom, že svou obec zviditelnil takřka celoplanetárním způsobem. Otázkou zůstává, jestli dotyční starostové o takový způsob zviditelňovaní stojí, ale to raději nechejme na nich.

Pavel Novotný je svůj a další zářezy na pažbě svého "Tommy Gunu" s názvem Řeporyje se dají očekávat. Tak jako ten, který slavnostně odhalí v pátek odpoledne.

14. února ve 14 hodin proběhne oficiální akce s názvem "Heppening k odhalení uličního názvu Magorova ul".

Moderovat  bude starosta Pavel Novotný, zazpívá Dáša Vokatá a zarecituje Oldřich Kaiser. Nebude chybět ani vystoupení dětí z dramatického kroužku ZŠ Řeporyje a proslulá starostova multikára.

Básník a filosof Ivan Martin Jirous, řečený Magor si jistě ulici zaslouží. Nejen pro svoji skvělou tvorbu a nespravedlivé věznění, ale také proto, že se mu podařilo, jak sám řekl, " zkazit bolševikovi  jednu generaci". Tedy alespoň její část určitě. Nejen český underground  toto přivítal s nadšením, ale i jiní oceňují počin řeporyjského starosty.

Jen jedna věc šprýmaři Novotnému nevyšla. Původní návrh názvu ulice schvalovací komise shodila se stolu. Měla se totiž jmenovat jen Magorova.  Škoda, mohla sloužit k poctě všem zasloužilým „Magorům“.A to by jistě ocenil i Jirous z nebe.

 

Autor: Petr Omelka | úterý 11.2.2020 10:28 | karma článku: 32,50 | přečteno: 1814x
  • Další články autora

Petr Omelka

"Vy tupci, to není naše hymna!"

2.7.2021 v 18:22 | Karma: 27,57

Petr Omelka

Učitele vyhodili z práce za YouTube

27.5.2021 v 11:01 | Karma: 32,03